Lovćen banka obilježava 10 godina uspješnog poslovanja

U godini jubileja brojne pogodnosti za klijente  

Lovćen banka danas obilježava punih 10 godina uspješnog poslovanja.

Od avgusta 2014. godine, banka je prošla dug put rasta i razvoja u modernu i uspješnu finansijsku instituciju.

Za deset godina Lovćen banka porasla je višestruko. Počevši svoj rad sa samo tri filijale u Podgorici, Baru i Kotoru, danas je banka na usluzi građanima i privredi u ukupno šesnaest filijala i šaltera širom Crne Gore i čak 195 zaposlenih. Useljenjem u novu upravnu zgradu, na Bulevaru knjaza Danila Petrovića, i centralizacijom resursa i timova, banka je danas u mogućnosti da ponudi kvalitetniju uslugu i podršku. Uporedo sa širenjem osnovnih kapaciteta, otvorena je moderna poslovnica na Bulevaru Svetog Petra Cetinjskog u Podgorici, nova filijala u sastavu upravne zgrade, a ubrzo će i poslovnica u Nikšiću biti otvorena u novom ruhu na još pristupačnijoj lokaciji.

U godini jubileja banka je građanima ponudila mnoštvo proizvoda sa dodatnim pogodnostima ili povoljnijim finansijskim uslovima želeći da pruži podršku njihovim finansijskim potrebama, željama za budućnost i kvalitetnijoj svakodnevnici. Najmlađim pojedincima, mladima od 14 do 26 godina, ponudila je besplatan paket i karticu za mlade Yolo, dok je najstarijim klijentima penzionerima omogućila podizanje gotovinskih kredita po sniženim kamatnim stopama. Uveden je gotovinski kredit „5 za 5“ koji se odobrava u iznosu 5000€ uz rok otplate od 5 godina. Ovaj kredit banka odobrava ne samo klijentima već i građanima koji nisu njeni klijenti i to bez obaveze prenosa zarade u Lovćen banku. Aktivne su bile i akcije na klasičnu štednju sa višom kamatnom stopom, a u narednim mjesecima klijentima će biti ponuđene brojne povoljnosti i novi proizvodi.

Lovćen banka ulaže u zajednicu i društvenoodgovorne projekte, pa je u godini jubileja izdvojila sredstva u iznosu od 25.000 eura namijenjene podršci organizacijama iz oblasti zaštite zdravlja, ekologije i zaštite prirode, obrazovanja, kulture i očuvanja baštine smatrajući svojom dužnošću da podrži lokalnu zajednicu i naše društvo ostavljajući ga boljim za generacije koje dolaze. Banka je podržala: Fondaciju „Ognjen Rakočević“  radi pomoći u obezbjeđivanju logopedskih tretmana za djecu, Centar za zaštitu ptica Crne Gore (CZIP)  čime se aktivno uključila u zaštitu ugroženih vrsta, Centar za zaštitu biodiverziteta Jadrana – Akvarijum Boka u cilju zaštite ugroženih morskih kornjača, Udruženje multiplekskleroze, NVO Vrijedne ruke iz Petnjice, a očekuje se i opremanje kabineta fizike i hemije u dvije osnovne škole u Podgorici i Nikšiću.

U godini jubileja banka će nastaviti da širi svoje poslovanje, otvara nova radna mjesta, kontinuirano sprovodi digitalizaciju procesa i uvođenje novih, savremenih bankarskih proizvoda.

Podijeli ovaj članak