„All You Can Fly“: Wizz Air nudi da za 599 eura cijelu godinu letite koliko god i gdje god hoćete

Dolaskom lou kost avio-kompanija značajno su pojeftinili troškovi putovanja, mada ni ova opcija avio-saobraćaja nije ostala imuna na trend opšteg poskupljenja u proteklih nekoliko godina. Zato je kompanija Wizz Air odlučila da svojim putnicima da nesvakidašnju ponudu– „All You Can Fly“.

Riječ je o neograničenom broju letova u toku godine za naizgled simboličnu cijenu, ali teško da se može isplatiti svima.

„Za neke je san, za druge ekološka noćna mora – pogodnost ‘All You Can Fly’ loukost avio kompanije Wizz Air omogućava neograničene letove tokom godinu dana, počevši od 25. septembra, za oko 599 eura“, piše CNN.

Cijena koja zvuči previše dobro da bi bila istinita za većinu putnika to i jeste, zato što se neće isplatiti svima.

Rezervacija moguća 72 sata od putovanja, brojne dodatne doplate

„Letovi se mogu rezervisati samo u roku od 72 sata od putovanja, tako da je pogodnost dobra za ljude koji mnogo putuju.

Takođe, mogu se rezervisati samo karte u jednom pravcu– što znači da putnici neće tačno znati kada će moći da se vrate, “ dodaje CNN i upozorava da je otkazivanje leta dozvoljeno samo tri puta.

„All You Can Fly“ nudi neograničen broj letova (do tri dnevno) u jednoj godini, a za svaki se plaća dodatna naknada od 9,99 eura, piše punkufer.dnevnik.hr.

Ako želite da dodate prtljag, rezervišete mjesto, ili dobijete prioritetno ukrcavanje, potrebno je da doplatite.

Dodatni prtljag obično košta od oko 50 eura.

„Dostupnost sjedišta zavisi od brojnih faktora“

Pogodnost pokriva cijelu Wizz Air mrežu: većinu Evrope, Mediterana, pa čak i Bliskog istoka. Samo domaći letovi unutar Italije nisu pokriveni.

Članovi moraju navesti željeni aerodrom polaska, ali ne moraju svi letovi da polaze sa ovih aerodroma.

Avio-kompanija takođe ne garantuje nijedan avion sa slobodnim sjedištima, jer dostupnost zavisi od „brojnih unutrašnjih i eksternih faktora“, uključujući broj putnika na letu i broj ukupno registrovanih „All You Can Fly“ članova, koji je trenutno ograničen na najviše 10.000.

„Ako često putujete, spremni ste da letite u kratkom roku i fleksibilni ste u pogledu povratka, „All You Can Fly“ vam se i dalje može isplatiti. Takođe – i ako ste solo putnik, koji putuje sa malo prtljaga“, navodi CNN.

Izvor: punkufer.dnevnik.hr

TAGOVI:
Podijeli ovaj članak