Specijalna ponuda kredita za penzionere uz poklon vaučer vrijedan 100 €

Podrška u finansijskim izazovima je izuzetno važna u svim životnim fazama, posebno u trećem dobu. Imajući u vidu doprinos koji su sadašnji penzioneri dali društvu, NLB Banka predstavlja novu ponudu sa više mogućnosti kako bi penzionerima olakšala ostvarivanje njihovih snova i investiranje u udobnost, ali i pomogla im u pružanju podrške svojoj djeci i unucima u ostvarivanju njihovih ciljeva.

Kroz akcijsku ponudu NLB Srebrnog kredita svim penzionerima nudimo:

  • veći iznos, do 12.000 € za lakše rješavanje svih finansijskih izazova;
  • uz nižu kamatnu stopu u odnosu na redovnu ponudu;
  • i bez naknade za obradu kredita.*

Uz to, nagrađujemo lojalnost. Tako smo za prvih 100 penzionera, čiji zahtjevi budu odobreni, obezbijedili poklon vaučer u iznosu od 100 € za trgovinu u marketima Hard Diskont Laković (HDL).

*  Specijalna ponuda važi do 31. 10. 2024. godine.

Imajući u vidu da su uvijek tu za svoju djecu i unuke sa željom da im pomognu u rješavanju finansijskih izazova, bez obzira da li žele da se obrazuju, kupe svoj prvi stan ili pokrenu sopstveni posao, prilagodili smo ponudu tako da im budemo podrška u njihovim nastojanjima.

Takođe, znamo da penzioneri imaju i svoje lične potrebe kao što su renoviranje stana ili zamjena dotrajalih uređaja koje ne mogu čekati pa je ova ponuda osmišljena i za njihovu lakšu realizaciju.

Ovom pažljivo pripremljenom ponudom penzionerima omogućavamo jednostavnije i pristupačnije uslove, osiguravajući da proces zadovoljenja finansijskih potreba bude što lakši. NLB tim iskusnih komercijalista je na raspolaganju da pruži sve informacije i pomoć da ostvarite svoje želje i potrebe.

Posjetite nas u vama najbližoj filijali, pozovite naš kontakt centar na 19888 ili popunite jednostavan zahtjev online.

*Reprezentativni primjer:   Za iznos kredita od 12.000 € i rok otplate 120 mjeseci, u ovoj specijalnoj ponudi za penzionere kamatne stope na godišnjem nivou iznose: nominalna kamatna stopa (NKS) je 7.99%, efektivna kamatna stopa (EKS) 8.31%. U obračun efektivne kamatne stope (EKS) uključena je nominalna kamatna stopa, jednokratna fiksna naknada za obradu kredita (0 €), naknada za održavanje računa kreditne partije (0 €), naknada za 1 mjenicu (2 €) i naknada za upit u Kreditni registar CBCG (RKB) (3 €). Ukupan iznos koji klijent treba da plati je 17.472,20 €, dok je iznos mjesečnog anuiteta 145,56 €. Ukupan iznos koji klijent plaća predstavlja zbir glavnice, ukupne kamate i naknada u vezi sa odobrenjem kredita. Obavezno sredstvo obezbjeđenja je mjenica i mjenično ovlašćenje korisnika kredita. Ukoliko je za odobrenje kredita potrebno obezbijediti i druge instrumente obezbjeđenja, potrebno je da se korisnik kredita obaveže na zaključenje ugovora o dodatnim uslugama, u kom slučaju u dodatne naknade koje ne ulaze u navedeni obračun efektivne kamatne stope spadaju i troškovi koji se odnose na te dodatne usluge (npr. troškovi polise osiguranja, troškovi izdavanja lista nepokretnosti i sl.).

EKS je važeća na datum informativnog obračuna 14. 08. 2024. Kalkulator je informativnog karaktera i određene vrijednosti mogu varirati.

*********

NLB Banka AD Podgorica članica je NLB Grupe, najveće slovenačke finansijske grupacije koja je osim u Sloveniii prisutna i na šest tržišta u jugoistočnoj Evropi. Nakon spajanja sa Komercijalnom bankom 2021, NLB Banka je postala druga najveća finansijska institucija u kreditnoj podršci u Crnoj Gori, koja sa više od 370 zaposlenih i 21 filijalom pruža usluge klijentima u 13 gradova širom zemlje. 

 

Podijeli ovaj članak