Nezaboravne muzičke večeri u Hyatt Regency Kotor Bay Resort-u

U okviru niza koncertnih događaja pod nazivom Hyatt Summer Stage 2024 u hotelu Hyatt Regency Kotor Bay Resort nastupila je hrvatska pop zvijezda Nina Badrić koja je gostima priuštila muzički spektakl za pamćenje. Od samog početka svoje karijere Nina važi za jednu od najljepših žena na našim prostorima i gdje god se pojavi uvijek skreće pažnju svojom harizmom i šarmom kojim plijeni. Tako je bilo i ovoga puta na sceni najljepšeg dijela Bokokotorskog zaliva u okviru Hyatt Summer Stage 2024. Nina je koncert otvorila izvođenjem pjesme “Dat će nam Bog”, a onda su se u punoći njenog bogatog glasa, ređali dobro poznati stari i novi hitovi. Ona i njeni prateći muzičari disali su kao jedno i s lakoćom držali publiku u odličnom raspoloženju puna dva sata. U koncertu su uživale sve generacije, a da je Nina miljenica crnogorske publike dokazala je i te noći kada se u hotelu Hyatt Regency Kotor Bay Resort tražilo mjesto više.

U okviru Lighthouse Stage, subota veče je počela taktovima pjesme “Krila od dima” nestvarne Tijane Bogićević koja je svojom ljepotom i raskošnim glasom sve prisutne ostavila bez daha. More, pop ritmovi, dobra hrana i vrhunska vina ovo veče su učinili magijom na talasima. Tijani se, na oduševljenje svih prisutnih, u jednom momentu na sceni pridružila Sara Jo. Udruživši svoje magične glasove u pesmi “Tražim” opčinile su sve prisutne koji su ih obasuli dugim aplauzima.

U vikendu koji je iza nas publika je imala priliku da zajedno sa Marijanom Zlopašom 02. avgusta i Džejlom Ramović 03. avgusta u morskom ambijentu prelijepe terase Lighthouse restorana pjeva hitove kako ove dvije divne dame tako i poznate hitove njihovih kolega u potpuno drugačijem izvođenju.

Na velikoj sceni Hyatt Summer Stage 14. avgusta očekujemo spektakl na obali mora Hari Mata Harija sa bendom koji će atmosferu dovesti do usijanja i vratiti nas u prošle dane. Da su Hari i Hyatt odlicna kombinacija, dokazalo se prošle godine kada je ovaj muzičar održao koncert kojim je potvrdio svoj status muzičke legende. Veličanstven projekat završavamo gošćom iznenađenja 07. septembra koja će to veče biti sve u jednom – žena, majka, kraljica.

Karte za nastup Hari Mata Harija su već u prodaji preko Gigstix.me platforme a više informacija možete dobiti putem telefona +382 67 194 580

Podijeli ovaj članak