BB Invest Group postavlja nove standarde: kombinacija luksuza i pametne investicije u Kolašinu

BB Invest Group, renomirani investitor u sektoru nekretnina, privodi kraju izgradnju rezidencijalno-hotelskog kompleksa u Kolašinu i luksuznog kondo hotela Wulfenia, čije se otvaranje očekuje u susret zimskoj sezoni. Ovaj ambiciozni projekat u jednoj od najbrže rastućih turističkih destinacija u Crnoj Gori nudi izvanrednu priliku za sve one koji žele da investiraju pametno i time osiguraju siguran povrat ulaganja, ali i da uživaju u komfornom boravku u hotelu visoke kategorije ili koriste sadržaje dostupne u sklopu kompleksa.

Siguran povrat investicije

Hotel Wulfenia funkcioniše po principu kondo poslovnog modela, koji omogućava vlasnicima hotelskih jedinica da ostvare prihode od iznajmljivanja bez brige o održavanju jedinica. Casa Hospitality Management, u okviru koje posluje renomirana crnogorska grupacija u sektoru hotelijerstva i ugostiteljstva, Casa del Mare Boutique Hotels, biće operater kondo hotela. Pored profesionalnog upravljanja, hotelski operater održava jedinice i zajednički prostor na visokom nivou kvaliteta, dok se sobe i apartmani koji su dio ovog aranžmana iznajmljuju kao hotelski smještaj kada vlasnici ne koriste svoje jedinice, i to najmanje deset mjeseci godišnje.

Investiranjem u kondo hotel Wulfenia, uz mogućnost uključivanja bilo kojeg vlasničkog stana ili duplex apartmana koji se nalazi u sklopu kompleksa u aranžman iznajmljivanja, kupci stiču luksuznu nekretninu koja donosi prihod i čija vrijednost raste paralelno s razvojem tržišta. Profesionalno upravljanje i iznajmljivanje vlasničkih jedinica, uz održavanje zajedničkih prostorija, dodatno privlače interesovanje za ovaj kompleks.

Luksuzno opremljene jedinice, bogat sadržaj i atraktivna lokacija

Enterijer hotela opremljen je pažljivo biranim elegantnim namještajem, pružajući maksimalan komfor i udobnost. Dizajn enterijera svake od jedinica spoj je modernog i planinskog stila, uz vrhunsku tehniku i luksuzne detalje, odražavajući sofisticirani stil i funkcionalnost koji karakteriše hotel i cijeli kompleks. Vlasnici hotelskih i apartmanskih jedinica i njihovi gosti će imati pristup hotelskom spa & wellness centru, baru i restoranu s jedinstvenim gastronomskim konceptom, uz popust na sve komercijalne usluge do 20%.

Pet preostalih luksuznih duplex apartmana dostupnih za kupovinu, površine od 60 m2 do 87 m2, pružaju savršenu kombinaciju ugodnosti, prefinjenosti i prirodnog okruženja.

Smješten u centralnom dijelu Kolašina, hotel Wulfenia i pripadajući kompleks se nalaze na prestižnoj lokaciji u blizini svih sadržaja koje ovaj grad nudi. Kolašin je poznat po svojoj prirodnoj ljepoti i mogućnostima za aktivan odmor, čime postaje sve atraktivnija destinacija za investitore i turiste.

Naša očekivanja su visoka, s obzirom na kvalitet i jedinstvenost naše ponude. No, posebno smo ponosni kad vidimo da i naši partneri i kupci dijele naše uvjerenje. Izgradnja napreduje po planu, te s nestrpljenjem očekujemo otvaranje hotela po planiranoj dinamici, kako smo iz više navrata i najavili,” izjavio je Marko Čanović, izvršni direktor BB Invest Group-a.

Ne propustite priliku da postanete dio ovog prestižnog projekta i osigurate sebi luksuznu nekretninu u jednom od najljepših krajeva Crne Gore.

Više informacija o projektu zainteresovani mogu dobiti na veb stranici www.wolfcondominium.me, putem e-maila na [email protected] ili telefonom na broj 067 999 888.

TAGOVI:
Podijeli ovaj članak