Joe Jonas: Crna Gora je apsolutno zakon!

Muzičar i glumac Joe Jonas, zvijezda rok grupe Jonas borthers pokušava da u Crnoj Gori, na top turističkoj destinaciji,  “preboli svoj raskid” sa američkom glumicom Stormi Bree, navode mediji, nakon što je Jonas juče podijelio na svom Instagram prifilu brojne fotografije i video snimke sa svog boravka u luksuznom odmaralištu One&Only Portonovi u Herceg Novom.


Crna Gora je apsolutno zakon!”- Jonas je potpisao slajd šou slika i videa svog raskošnog odmora na Jadranskom moru, dodajući emotikone i skraćenice naše zemlje.


Jonas je podijelio selfi pred zadivljujućim zalaskom sunca na vodi, a objavljujući fotografije tokom boravka u resortu  One&Only Portonovi. podijelio je uvid u svoju vilu, koja je okrenuta prema Jadranskom moru i ima vlastiti bazen i dio plaže.

Jonas je podijelio fotografije na kojima uživa u kupanju na svojoj privatnoj plaži, a takođe je podijelio i trenutke svojih iskustava dok večera na otvorenom, naodi Page six.

Jonas – koji još uvijek prolazi kroz razvod sa Sophie Turner (na ovim prostorima poznatoj po ulozi Sanse Stark u Igri prijestola) s kojom ima dvije male kćeri – podijelio je i fotografije raznih obroka u kojima je uživao tokom svog bijega na naš dio Jadrana.

Svaka vila ima privatni bazen i pogled na blistavi zaliv. Cijene raskošnih soba i vila na imanju kreću se od 1.827 do 19.522 dolara, zavisno o veličini i rasporedu. Svaka vila ima privatni vrt, bazen, hidroterapijski bazen, stanice za masažu i pogled na zalazak sunca…

 Fotografije: instagram.com/joejonas/

 

 

Podijeli ovaj članak