Poliklinika Moj Lab: Snimanje skenerom za pacijente Specijalne bolnice Brezovik

Dodajte komentar

Kraj godine je vrijeme u kojem svodimo račune, pravimo planove, slavimo, poklanjamo ljubav i pažnju… To je prilika da pokažemo posebnu brigu o onima kojima je to najpotrebnije.

Poliklinika Moj Lab je tokom ovog mjeseca, za 20 pacijenta Specijalne bolnice Brezovik, koji se suočavaju sa karcinomom pluća, omogućila snimanje na najsavremenijem skeneru u okruženju. Sofisticirana tehnologija je omogućila odgovor na sva pitanja i dileme ljekara koji brinu o tim pacijentima i što predstavlja neprocjenjivu pomoć tokom procesa liječenja.

S posebnom ljubavlju i pažnjom, Moj Lab želi pacijentima koji su se suočili s ovom teškom bolešću brz i uspješan oporavak.

“Veoma smo Vam zahvalni na donaciji koji ste namijenili pacijentima oboljelim od karcinoma pluća, a tiče se kompjuterizovane tomografije grudnog koša. Pacijenti kojima je bilo potrebno uraditi CT grudnog koša, njih dvadeset, snimljeno je u Poliklinici „Moj Lab“ koja pokazuje visok osjećaj odgovornosti i brige o društvenoj zajednici, na čemu smo im zahvalni”, ovim povodom je izjavio direktor Specijalne bolnice Brezovik, dr Predrag Pejović.

Podijeli ovaj članak
Ostavite komentar

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *