Branko Mitrović novi generalni direktor Telenora Crne Gore

1 komentar

Branko Mitrović imenovan je za novog generalnog direktora Telenora u Crnoj Gori. On će od 1. jula 2019. godine naslijediti Sandru Štajner, koja je kompaniju vodila od septembra 2015. godine.

Mitrović  ima više od 20 godina iskustva u sektoru telekomunikacija, a u posljednje četiri bio je član Upravnog odbora Telenora Crne Gore i izvršni direktor Korporativnih poslova u Telenoru Srbije. Karijeru je počeo u Mobtelu 1998. godine, bio na nekoliko upravljačkih pozicija u sektoru finansija i korporativnih poslova u Telenoru Srbije, a od 2014. do 2016. godine vodio  je Telenorovu firmu  u Crnoj Gori, MNNews.

“Telenor je više od 20 godina lider u sektoru mobilne telefonije i čast mi je što ću imati priliku da budem na čelu kompanije. Sa kvalitetnom mrežom, atraktivnom ponudom i odličnim timom, pružanje izvrsne usluge korisnicima i dalji razvoj poslovanja biće i dalje u vrhu naših prioriteta“, rekao je  Mitrović.

Mitrović je završio osnovne i master studije na Fakultetu organizacionih nauka Univerziteta u Beogradu, a zvanje mastera poslovne administracije stekao je na Cotrugli poslovnoj školi. Pohađao je i programe u Londonskoj, Harvard i INSEAD poslovnim školama.

Podijeli ovaj članak
1 Komentar
  • hahahaha

    Konačno su shvatili da je manekenstvo strukom jedna max beskorisna aktivnost u rukovođenju, posebno još ako se pokaže kao prizemno štetočinstvo.

    Ali, Telenor ide u istoriju dosadnosti i neprofitabilnosti, pošto su najrazmaženiji profesionalci u industriji, nesposobni da budu ni mađioničari targetima ni manipulatori indikatorima. Mada su oovdje i naši loklani “genijalci” se pokazali kao dokoni kolektori zarada i bonusa, i ništa više.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *