Lovćen osiguranje predstavilo osiguranja za poljoprivredu

Dodajte komentar

Danas je na Međunarodnoj konferenciji “Green Room Sessions 2018.” i Sajmu poljoprivredne opreme, koji se održava od 01.- 03. novembra u Hotelu Ramada u Podgorici, a koji okuplja i povezuje nauku, istraživanje, industriju, društvene koncepte i prakse, sa ciljem postizanja održivog razvoja, v.d. Direktorka prodaje i marketinga Lovćen osiguranja, Jasna Pejović, predstavila vrste osiguranja namijenjene poljoprivredim gazdinstvima.

Predstavljene su  grupe osiguranja koje su primjenjive na poljoprivredna gazdinstva, počevši od građevinskih objekata, osiguranja opreme i mehanizacije, osiguranja životinja, pa do lične imovine i članova gazdinstva. Pejović je rasvijetlila problematiku osiguranja poljoprivrede i dala odgovore na pitanja: Zašto se osigurati, kako izabrati adekvatnu vrstu osiguranja, o čemu voditi računa prilikom sklapanja osiguranja i zbog čega je Lovćen osiguranje pravi izbor za svakog klijenta.

“Lovćen osiguranje je kao društveno odgovorna kompanija prepoznala interes da na jednom mjestu u kratkom vremenu u prisustvu svih aktera poljoprivredne proizvodnje promoviše aktivnosti društva kao Sponzora”, naveli su iz kompanije.

Učešće na ovom sajmu i konferenciji će biti iskorišćeno za predstavljanje proizvoda u osiguranju koji se odnose prije svega na farmere, imovinu i poljoprivrednu opremu.

Lovćen osiguranje je ekskluzivni predstavnik osiguravajuuće industrije na sajmu i jedino je osiguravajuće društvo koje se u Crnoj Gori bavi poljoprivrednim osiguranjima.

Podijeli ovaj članak
Ostavite komentar

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *