Volvo u svijetu pametnih telefona

Dodajte komentar

Volvo vozači više ne moraju da izgube svaki kontakt sa sopstvenim automobilom kada ga jednom parkiraju. Stigla je mobilna aplikacija koja obezbeđuje kontakt s parkiranim vozilom preko iPhon-a ili pametnog telefona kontrolisanog Android operativnim sistemom.

Volvo je time postao proizvođač s najrazrađenijom i najšire primenjivom aplikacijom u Evropi za nadzor automobila iz bilo koje lokacije ili u bilo koje vreme.

Aplikacija za mobilni telefon je sledeći korak u naporima Volvo-a da obezbedi superioran raspon mogućnosti povezivanja s automobilom, kako u samom automobilu, tako i onda kada je automobil parkiran. Mobilna Volvo aplikacija produžetak je usluge Volvo On Call, koja se temeljila na direktnom pristupu centru za pomoć u slučaju nezgode ili vanredne situacije. Volvo On Call trenutno je dostupan u dvanaest evropskih država, kao i u Rusiji.

Ovaj sistem sada je doživeo novo poboljšanje. Svi vlasnici novih Volvo modela, od modelske 2012. godine, mogu preko Volvo On Call opcije da učitaju novu aplikaciju koja otvara mogućnosti povezivanja preko iPhon-a ili Android-om pokretanog pametnog telefona.

Mobilna aplikacija je besplatna za učitavanje preko online servisa za iPhone ili Android. Aplikacija nudi intuitivan i jednostavan kontakt korisnika s njegovim automobilom. Privatnost korisnika i bezbednost samog sistema pritom nisu dovedeni u pitanje.

Mobilna aplikacija nudi seriju opcija: informacije o vozilu, upozorenje o krađi, lokator automobila, daljinsko zaključavanje i uključivanje grejanja, provera automobila, detaljne podatke o svakoj vožnji tokom poslednjih 40 dana, pristup informacijama o nivou goriva, kilometraži do sledećeg punjenja, itd.

Volvo će u budućnosti predstaviti niz novijih sistema povezanosti s vozilom.

Podijeli ovaj članak
Ostavite komentar

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *