Radovi na saobraćajnici u DUP-u ”Zabjelo Ljubović” vrijedni 371.505 eura

Dodajte komentar

Kako su naveli iz Glavnog grada u toku je izgradnja saobraćajnice ”Nova 1” u zahvatu DUP-a ”Zabjelo Ljubović” ukupne dužine 380 metara koja se radi od ulice Radosava Burića do kraka ulice 27 marta. Saobraćajnica će sadržati dvije saobraćajne trake od po tri metra i obostrane trotoari širine po tri metra.

“Do sada su urađeni slijedeći radovi: atmosferska kanalizacija, telekomunikaciona kanalizacija, izmještanje postojećih podzemnih i nadzemnih instalacija i urađeno njihovo usaglašavanje sa saobraćajnicom, izvedeni su trotoari, a u toku dana će biti završeni i kompletni asfalterski radovi. Takođe, postavljeni su stubovi za javnu rasvjetu i očekuje se isporuka i montaža LED svjetiljki kao i priključenje na trafostanicu”, dodaju iz Glavnog grada.

Nakon završetka asfaltiranja,ističu oni, biće izvršeni radovi na obilježavanju horizontalne signalizacije i postavljanje vertikalne signalizacije.

U toku je i izgradnja saobraćajnice ”Nova 12” ukupne dužine 75 metara, širine saobraćajnice od šest metara sa po dvije saobraćajne trake od po tri metra i jednostrani trotoar širine 1,5 metara.

“Do sada su urađeni slijedeći radovi: fekalna kanalizacija, atmosferska kanalizacija, telekomunikaciona kanalizacija, izmještanje postojećih podzemnih i nadzemnih instalacija i urađeno njihovo usaglašavanje sa saobraćajnicom, izveden je trotoar i završeno kompletno asfaltiranje saobraćajnice. Postavljeni su i stubovi za javnu rasvjetu, a očekuje se isporuka i montaža LED svjetiljki. Slijede radovi na obilježavanju horizontalne signalizacije i postavljanju vertikalne signalizacije”, dodaju oni.

U zahvatu DUP-a ”Zabjelo Ljubović”, kako se navodi, u toku su radovi na izgradnji saobraćajnice ”Nova 11” ukupne dužine 120 metara, širine saobraćajnice od šest metara sa po dvije saobraćajne trake od po 3 metra i obostrani trotoar širine 1,5 metara.

“Do sada su slijedeći radovi: fekalna kanalizacija, atmosferska kanalizacija, telekomunikaciona kanalizacija, izmještanje postojećih podzemnih i nadzemnih instalacija i urađeno njihovo usaglašavanje sa saobraćajnicom”, kaže se u saopštenju

Podijeli ovaj članak
Ostavite komentar

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *