Gotovinski krediti po nižoj kamatnoj stopi i bez troškova obrade  

Povodom jubileja banke, nove pogodnosti za klijente

Lovćen banka ponudila je Standardni gotovinski kredit kao i gotovinski kredit za pomorce po sada sniženoj kamatnoj stopi i bez troškova obrade kredita, za kreditne zahtjeve primljene u periodu od  1. septembra do 31. decembra 2024. godine.

Ova inicijativa je još jedna u nizu mnogih koje je Lovćen banka u godini svog jubileja ponudila građanima i u skladu je sa ranije potvrđenim stavom banke da podrži kampanju CBCG i omogući sniženje kamatnih stopa na kredite koji se odobravaju građanima.

Standardni gotovinski kredit kao i gotovinski kredit za pomorce odobrava se u iznosima do 25.000 eura na rok do 96 mjeseci, bez troškova obrade kredita i po sniženoj kamatnoj stopi. Pod istim uslovima, banka nudi i gotovinski kredit namijenjen pomorcima, a imajući u vidu sezonalitet njihove djelatnosti i periodičnost potreba pomoraca i njihovih porodica.

Napominjemo da je još uvijek aktivna i ponuda gotovinskog kredita „5 za 5“ koji Lovćen banka odobrava pod posebnim uslovima, u iznosu 5000 eura na rok otplate 5 godina. Više detalja o ovom kreditu možete pogledati na:

https://www.lovcenbanka.me/stanovnistvo/gotovinski-kredit-5-za-5

U svim filijalama i putem Kontakt centra na tel.br. 19993 mogu se dobiti neophodne informacije i savjetodavna podrška u odabiru optimalne ponude i mogućnosti za odobrenje kredita.

U nastavku su reprezentativni primjeri sa svim informacijama koje građanima mogu pomoći u donošenju odluke o apliciranju za Standardni gotovinski ili gotovinski kredit za pomorce.

Reprezentativni primjer br. 1:

Za iznos kredita od 10.000 EUR i rok otplate 96 mjeseci, kamatne stope na godišnjem nivou iznose: nominalna kamatna stopa (NKS) je 7,95%, efektivna kamatna stopa (EKS) je 8,26%. U obračun efektivne kamatne stope (EKS) uključena je nominalna kamatna stopa, jednokratna naknada za obradu kredita koja je u ovom slučaju 0 EUR, naknada za 1 mjenicu (2 EUR) i naknada za upit u Kreditni registar CBCG (RKB) (3 EUR). Ukupan iznos koji klijent treba da plati je 1 3.551,56 EUR, dok je iznos mjesečnog anuiteta 141,11 EUR. Ukupan iznos koji klijent plaća predstavlja zbir glavnice, ukupne kamate, naknada u vezi sa odobrenjem kredita i troškova mjenice i upita u Kreditni registar. Obavezno sredstvo obezbjeđenja je mjenica i mjenično ovlašćenje korisnika kredita.

Reprezentativni primjer br. 2:

Za iznos kredita od 25.000 EUR i rok otplate 96 mjeseci, kamatne stope na godišnjem nivou iznose: nominalna kamatna stopa (NKS) je 7,95%, efektivna kamatna stopa (EKS) je 8,25%. U obračun efektivne kamatne stope (EKS) uključena je nominalna kamatna stopa, jednokratna naknada za obradu kredita koja je u ovom slučaju 0 EUR, naknada za 1 mjenicu (2 EUR) i naknada za upit u Kreditni registar CBCG (RKB) (3 EUR). Ukupan iznos koji klijent treba da plati je 33.870,92 EUR, dok je iznos mjesečnog anuiteta 352,77 EUR. Ukupan iznos koji klijent plaća predstavlja zbir glavnice, ukupne kamate, naknada u vezi sa odobrenjem kredita i troškova mjenice i upita u Kreditni registar. Obavezno sredstvo obezbjeđenja je mjenica i mjenično ovlašćenje korisnika kredita.

Podijeli ovaj članak