Back To School Akcija u Đak Sportu – Spremite se za školu ili za trening uz Sjajne Popuste!

Početak nove školske godine je savršena prilika da obnovite opremu i garderobu za sve školske aktivnosti, a Đak Sport vam pruža fantastičnu šansu da to učinite po sniženim cijenama! U sklopu naše specijalne Back To School akcije, nudimo vam:

  • 20% popusta na sve nesnižene artikle!
  • Dodatnih 15% popusta na dečiji asortiman!

I ne samo to, ukoliko počinjem sa treningom, poslije avgustovskog odmora, očekujete te 20% na svu nesniženu kolekciju sportova: rukomet, fudbal, košarka, odbojka I fitness, kao I dodatnih 15% popusta na odabrane artikle iz ovih kolekcija!

Akcija je aktivna u svim Đak Sport radnjama, osim u Đak Sport Outletu, đe su vam dostupni popusti do čak 60% na sve artikle. Posjetite nas u našim prodavnicama:

  • Đak Sport Palada u Podgorici – Serdara Jola Piletića
  • Đak Sport Ulcinj – Rruga Vëllezërit Frashëri
  • Đak Sport Nikšić – Šoping Mol Nikšić
  • Đak Sport Outlet – Magistralni put PG-NK

Ovo je idealna prilika da nabavite vrhunsku sportsku opremu, obuću i odeću renomiranih brendova kao što su Kappa, Nike, Adidas, Reebok, Joma, Skechers, Puma, Hummel, Converse i mnogi drugi. Bilo da se spremate za školske sportske aktivnosti, svakodnevne izazove, ili jednostavno želite da osvježite svoj stil, Đak Sport je tu za vas!

Ne propustite šansu da se pripremite za novu školsku godinu uz vrhunski kvalitet i značajnu uštedu. Posjetite nas u radnjama ili naručite online i iskoristite ove nevjerovatne popuste!

Ukoliko si naš online kupac, još veća iznenađenja očekuju te na web-u – klikni na link: https://www.djaksport.me/bts2024

Đak Sport – Vaš prvi izbor za sport i svakodnevicu!

 

Podijeli ovaj članak