Žičara Kotor-Lovćen proslavlja prvi rođendan uz specijalne popuste i koncert Berina Buturovića

Žičara “Kotor-Lovćen”, kapitalni turistički infrastrukturni projekat, obilježiće 14. avgusta godinu dana od početka rada. Dužina žičare je 3.900 metara, a vožnja u jednom smjeru traje 11 minuta. Vožnja Žičarom je prilika da se ljepote Crne Gore dožive na jedinstven i nezaboravan način što su prepoznali i mnogobrojni posjetioci.

“Ovo je Žičari prva kompletna sezona. Ove godine, otvorili smo 1. maja i žičara će raditi sve do kraja mjeseca oktobra. Do sada smo prevezli preko 100.000 putnika, što zaista vjerujemo da je veliki uspjeh. Posjetioci dolaze sa svih krajeva svijeta, a brojimo i veliki broj posjeta gostiju iz zemalja regiona, kao i građanki i građana Crne Gore. Utisci su zaista sjajni. Ljudi uživaju u predivnom pogledu na Bokokotorski zaliv, kao i u svim sadržajima koje Žičara nudi,” navela je Predstavnica žičare “Kotor – Lovćen”, Milena Vuletić.

U Žičari se spremaju da 14. i 15. avgusta proslave prvi rođendan. Ovim povodom su za sve posjetioce spremili značajne popuste, ali i dodatne atraktivne sadržaje.

“Povodom prvog rođendana žičare pripremili smo specijalne popuste. 14. i 15. avgusta svi naši posjetioci mogu računati na 50 posto popusta za kupovinu karata za vožnju žičarom. Podsjetila bih da djeca do 12 godina do kraja avgusta mogu uživati u vožnji žičarom besplatno.

Prvi rođendan žičare obilježićemo koncertom Berina Buturovića 14. avgusta na gornjoj stanici Kuk. Pozivamo sve da nam se pridruže i da zajedno proslavimo prvi rođendan žičare Kotor – Lovćen,” poručila je Vuletić.

Posjetioci mogu uživati i u mnogobrojnim sadržajima i aktivnostima u okviru kompleksa žičare Kotor-Lovćen. Restorani i kafići, dječje igralište, srednjovjekovne avanture, vožnja biciklima, pješačke staze i vidikovci savršeni su za organizaciju cjelodnevnog boravka. Za one koji traže dodatnu avanturu tu je Visa Alpine Coaster, jedina atrakcija ovog tipa u Crnoj Gori. U Žičari podsjećaju na važeće popuste za online kupovinu karata za Visa Alpine Coaster.

“Osim specijalnih cijena povodom proslave prvog rođendana žičare i dalje su aktuelni popusti za bob stazu – jedinu atrakciju ovog tipa u Crnoj Gori. Popusti se odnose na kupovinu karata za bob stazu putem našeg veb sajta. Korisnici Visa kartica ostvaruju popust od 20 posto, dok korisnici Visa CKB kartica mogu računati na popust od 25 posto. Pozivamo vas da dođete i doživite ovu avanturu,” istakla je Vuletić.

tekst, foto i video: Media Biro

Podijeli ovaj članak