Spajić: Đoković može biti najbolja promocija i za Crnu Goru; Đoković: Crnu Goru gledam kao svoju zemlju

Premijer Milojko Spajić sreo se u Parizu, gdje se održavaju Olimpijske igre, sa srpskim teniserom Novakom Đokovićem.

“Novak Đoković je po olimpijsku medalju krenuo iz Crne Gore, a impresivan početak je pokazao da je imao prave uslove za trening. Porijeklom iz naših Uskoka, Jasenovog Polja – može biti najbolja promocija i za Crnu Goru”, objavio je Spajić na društvenoj mreži X.

Đoković: Crnu Goru gledam kao svoju zemlju, dobro me je spremila za Pariz

Jedan od najboljih tenisera svih vremena Novak Đoković slavio je u pravom teniskom klasiku protiv Rafael Nadala 2:0 i tako prošao u treće kolo Olimpijskog turnira.

Teniser, porijeklom iz Crne Gore, što je istakao i u razgovoru zaRTCG je kazao da su mu upravo pripreme u Crnoj Gori dobro došle za olimpijski turnir. A neizbježno je bilo pominjanje i Jasneovog polja i Nikšića.

“Crna Gora je uvijek bila željena destinacija za mene, ne samo za odmor nego sada i za treninge. Puno sam vremena u djetinjstvu provodio dolje, tamo sam se i oženio. Crnu Goru uvijek gledam kao svoju zemlju i ponosan sam prijeklom koje dolazi iz Jasenovog polja, Nikšića. Dobro su protekle pripreme, dobro su me spremili ti uslovi Crne Gore za vrućine u Parizu”, kazao je Đoković za RTCG

Prokomentarisao je i meč sa svojim najvećim rivalom.

“Dosta kvalitetan meč sa moje strane, počeo sam vrlo skoncetrisano sa bistrinom uma i pokretima, ali i taktičkom egzekucijom do 6:1, 4:0. Imao sam osjećaj da se on na 4:0 malo, možda ne i u potpunosti predao.

 

Podijeli ovaj članak