Kordić održala sastanak sa službenicima Ministarstva: Želim da pratimo moderne svjetske trendove

Ministarka turizma mr Simonida Kordić održala je sastanak sa službenicima Ministarstva turizma, koji je bio prilika za razmjenu ideja, predstavljenje i upoznavanje sa budućim radom tog resora.

U svom obraćanju, Kordić je naglasila da je cilj Ministarstva unapređenje turističke ponude, kako bi Crna Gora bila visoko rangirana zemlja na turističkoj mapi, što ona sa svim svojim potencijalima i prirodnim ljepotama i zaslužuje.

„Želim da budemo otvoreni i pratimo moderne svjetske trendove, kako bismo postali lider u regionu, prepoznati po inovativnim pristupima i kvalitetnim uslugama“, poručila je Kordić.

Predstavila je i svoju viziju plana rada Ministarstva, uz očekivanje pune podrške svakog službenika na tom putu. Istakla je važnost funkcionalnog tima, jer, kako je rekla, samo se kroz zajednički rad i posvećenost svih zaposlenih mogu postići postavljeni ciljevi.

“Veoma mi je važno da upoznam svoje službenike i čujem njihove ideje, kako bismo zajedno osigurali da Ministarstvo funkcioniše na najbolji mogući način. Vjerujem da sloboda u radu omogućava ljudima da pokažu svoj puni potencijal, što je ključ za uspjeh svakog tima. Ovaj sastanak je označio početak nove ere Ministarstva turizma, sa jasnim ciljem da Crna Gora postane sinonim za kvalitetan turizam na globalnoj sceni, i zato pozivam sve da aktivno doprinesu svojim idejama i predlozima“, zaključila je Kordić.

Podijeli ovaj članak