Jedinstveni događaj u Herceg Novom: Vlado Georgiev za subotu priprema spektakularni koncert na vodi

U susret spektakularnom „Koncertu na vodi 2“ Vlada Georgieva koji će biti održan u gradskoj luci Škver u Herceg Novom, 27. jula, sa početkom u 21 čas, danas je upriličena press konferencija sa slavnim Barbom. Georgiev je tom prilikom istakao da predstojeći koncert na vodi predstavlja jedinstveni događaj u Evropi, te da će to biti pravi način da proslavi značajan jubilej – 20 godina od prvog koncerta na vodi koji je održao u Herceg Novom.

“Poželio sam da ovaj ljubilej obilježim što zbog sebe, što zbog Herceg Novog, što zbog fanova i publike, ali i jedne velike jedinstvenosti ovog događaja. Nigdje nema ovakve scene, ovakvog položaja za binu, nigdje drugo ovako barke ne mogu prići sceni. Biće i nešto novih pjesama kao najava svega onoga što ću uskoro da objavljujem, pripremio sam neke divne koreografije, scensko letenje, jako dobru pirotehniku… Rasvjete ima kao za jedan koncert na stadionu i raspoređena je i po šetalištu. Pokušavamo da osvijetlimo grad da bude malo drugačiji te večeri,” naveo je Georgiev.

Koncert na vodi, priprema preko 200 profesionalaca iz oblasti muzičke industrije, a ovo će biti po mnogo čemu jedinstveno iskustvo, imajući u vidu da je ovo prvi koncert u svijetu koji će biti snimljen u 8k rezoluciji ikada.

Veliku podršku realizaciji ovako ambicioznog projekta pružili su Opština Herceg Novi i kompanija MTEL Crna Gora kojima je pjevač uputio riječi velike zahvalnosti.

“Mnogo ljudi je pomoglo. Mnogo nam je pomogla Opština Herceg Novi, kao i glavni partner MTEL bez čije pomoći ovo ne bi moglo da se realizuje. MTEL mi je pomogao u realizaciji i tehnički i na svaki mogući način, jako su ozbiljni, jako dobro razumiju ovu cijelu stvar, imaju sluha za umjetnost. Malo je danas partnera kao što je MTEL,” naveo je Georgiev.

Veliko zadovoljstvo što je MTEL imao priliku da učestvuje u ovom revolucionarnom projektu istakao je izvršni direktor kompanije MTEL, Zoran Milovanović.

“MTEL je uvijek na pravoj strani, što pokazujemo i podrškom ovom spektakularnom događaju. Mislim da je ovo do sada izrečeno čak i skromno u odnosu na ono što nas čeka u subotu uveče, Siguran sam da će ovo biti događaj koji će se prepričavati bar dvije decenije, a pamtiti mnogo duže od toga,” naveo je Milovanović.

MTEL je u susret koncertu pripremio brojne povoljnosti. Svi novi korisnici koji sklope  novi kablovski ugovor u poslovnici u Herceg Novom, gradu gdje se koncert održava, MTEL daje na poklon dva mobilna telefona i dvije karte za „Koncert na vodi 2“ (ugovori se odnose na BOX 4 pakete, BOX 4.1, 4.2, 4.3). Takođe, svi mobilni korisnici koji u Herceg Novom zaključe postpaid ugovor dobiće na poklon 100gb interneta koji mogu da koriste do kraja ove godine kao i kartu za koncert, dok će karta za koncert na poklon  obradovati i prepaid korisnike koji dopune račun u hercegnovskoj poslovnici sa 20 i više eura.

“Potrudili smo da svi naši korisnici imaju priliku da uživaju u ovom spektakularnom događaju. Planiramo da kultura, muzika i ovakva vrsta naprednih događaja i u budućnosti bude u portfoliju MTEL-a,” naveo je izvršni direktor MTEL Crna Gora.

Karte za koncert Vlada Georgieva se i dalje mogu kupiti putem platforme www.ddtickets.rs  ali i u svim poslovnicama kompanije MTEL.

Podijeli ovaj članak