Euromoney: Raiffeisen najbolja digitalna banka u BiH

Renomirani magazin Euromoney drugu godinu zaredom proglasio Raiffeisen banku najboljom bankom sa digitalnim rješenjima u Bosni i Hercegovini
Jedan od najuglednijih evropskih finansijskih časopisa, Euromoney, proglasio je Raiffeisen Bank dd Bosna i Hercegovina najboljom digitalnom bankom u BiH. Ovo prestižno priznanje dodjeljuje se svake godine finansijskoj instituciji koja prednjači u ponudi digitalnih proizvoda i usluga, a Raiffeisen banka priznanje za najbolju digitalnu banku dobija drugu godinu zaredom.

“Naše koleginice i kolege svakodnevno ulažu veliki trud i posvećenost u izgradnju digitalne kulture uz apsolutni fokus na klijenta kako bismo isporučili najbolje moguće korisničko iskustvo i izvrsnost u digitalnim uslugama. Stoga smo jako ponosni što smo i ove godine prepoznati kao najbolja banka u kategoriji digitalnih rješenja u okviru nagrade “Euromoney Awards for Excellence 2024“, izjavila je Mirha Krivdić, članica Uprave Raiffeisen banke.

Razvoj digitalnih usluga i proizvoda rezultat je agilnog načina rada koji uključuje saradnju timova iz poslovnog i IT sektora banke. Ovaj način rada, uz napredne tehnologije i stručnost zaposlenika, pozicionirao je Raiffeisen kao vodeću digitalnu banku na bh. tržištu.

“Euromoney Awards for Excellence” je godišnji program nagrađivanja u globalnoj bankarskoj industriji. Već više od 30 godina Euromoney odaje priznanje bankama i bankarima koji se ističu različitošću, uvodeći opsežan program nagrada koji danas predstavlja globalno mjerilo industrije.

Izvor BiznisInfo.ba

Podijeli ovaj članak