Koncert na vodi Vlada Georgieva 27. jula

Spektakularni “Koncert na vodi 2” Vlada Georgieva biće održan u gradskoj luci Škver u Herceg Novom, 27. jula, sa početkom u 21 čas. Koncert, koji predstavlja jedinstveni događaj u Evropi, održava se u saradnji sa kompanijom MTEL Crna Gora.

Koncert na vodi, priprema preko 200 profesionalaca iz oblasti muzičke industrije, a ovo će biti po mnogo čemu jedinstveno iskustvo, imajući u vidu da je ovo prvi koncert u svijetu koji će biti snimljen u 8k rezoluciji ikada.

-Prije tačno 20 godina Vlado Georgiev održao je koncert na vodi u gradskoj luci u Herceg Novom, gdje je više desetina hiljada građana prisustvovalo spektaklu. Publika je još 2004. godine imala priliku da uživa u vanserijskom spektaklu i to sa brodova i čamaca, zbog čega je ovaj koncer jedinstven i originalan. Sada se navršava 20 godina od spektakularnog koncerta, kao i logičan nastavak karijere u tom smislu. „Koncert na vodi 2“ će biti najfinija selekcija Vladovih hitova koje je objavio u međuvremenu, ali svakako i pjesama sa prvih albuma, koje su ga svojevremeno lansirale u sam vrh regionalne muzičke scene – navode iz organizacije.

Karte se mogu kupiti putem platforme www.ddtickets.rs ali i u svim poslovnicama kompanije MTEL. Takođe, kompanija MTEL pripremila je brojne povoljnosti u susret spektakularnom koncertu. Svi novi korisnici koji sklope novi kablovski ugovor u poslovnici u Herceg Novom, gradu gdje se koncert održava, MTEL daje na poklon dva mobilna telefona i dvije karte za „Koncert na vodi 2“ (ugovori se odnose na BOX 4 pakete, BOX 4.1, 4.2, 4.3). Takođe, svi mobilni korisnici koji u Herceg Novom zaključe postpaid ugovor dobiće na poklon 100gb interneta koji mogu da koriste do kraja ove godine kao i kartu za koncert, dok će karta za koncert na poklon obradovati i prepaid korisnike koji dopune račun u hercegnovskoj poslovnici sa 20 i više eura.

(Promo sadržaj)

Podijeli ovaj članak