Svi na sjever: Pogledajte gužvu na auto-putu

Kolone automobila uputile su se prema sjeveru države, pa je gužva nastala i na auto-putu Princeza Ksenija. Novinar RTCG zabilježio je gužvu na izlazu sa auto-puta kod Mateševa.

Zbog blokade tunela Sozina , kolone su i prema Baru i Sutomoru.

Budući da će se tokom predstojećih dana praznika značajan broj naših sugrađana, ali i turista uputiti kako ka primorskim tako i sjevernim opštinama, Uprava policije skrenula je pažnju na pojačanju frekvenciju saobraćaja, najavljene obustave saobraćaja na pojedinim dionicama puta, i zamolila vozače za dodatni oprez i vožnju uz poštovanje saobraćajnih propisa.

“Imajući u vidu izrarzito visoke temperature i nepovoljne vremenske prilike koje su zahvatile Crnu Goru, te da će se ovakva situacija nastaviti i narednih dana, podsjećamo vozače da putovanje planiraju, uz preporuku da to čine u ranim jutarnjim ili kasnijim popodnevim časovima”, navodi se u saopštenju.

Apeluju na vozače da strpljivom vožnjom prilagođenom uslovima na putu, doprinesu svojoj i bezbjednosti ostalih učesnika u saobraćaju.

 

“Ovu priliku koristimo i da svim građanima Crne Gore čestitamo Dan državnosti, uz želju da praznike provedu u dobrom zdravlju, putujući sigurno i bezbjedno do odredišta.”

Izvor RTCG, Foto Slaviša Đorđević

 

TAGOVI: ,
Podijeli ovaj članak