Spoj tradicije i modernog: filijala NLB Banke u Kotoru od 8. jula u novom ruhu  

U želji da vaše iskustvo u našim filijalama učinimo prijatnim, uredili smo još jednu filijalu po standardima savremenog bankarskog poslovanja.

Nakon pažljivog planiranja i posvećenog rada, završili smo renoviranje filijale u prelijepom ambijentu starog grada Kotora, poštujući autentičnu arhitekturu grada. Vrata naše filijale, koja se nalazi na Trgu od oružja, nakon pauze od četiri mjeseca, otvaramo za sve 8. 7. 2024.

Renovirana filijala nudi sve dobro poznate usluge na koje su klijenti navikli, ali sada u osvježenom prostoru koji reflektuje duh Kotora. Vodili smo računa o svakom detalju, kako bi pružili najviši nivo komfora i efikasnosti prilikom obavljanja bankarskih poslova.

Značajna novina u radu ove filijale je što je sada dostupna i zona 24/7, koja je opremljena multifunkcionalnim bankomatom i uređajem za uplatu pazara. Tako će na bankomatu klijenti moći da podignu svoj novac bez provizije NLB debitnim karticama, izvrše uplatu na svoju ili neku drugu NLB karticu, provjere stanje na računu, promijene lični identifikacioni broj za sve katice (PIN), bez čekanja i u vrijeme koje njima odgovara. Sva pravna lica mogu samostalno i lako uplatiti pazar putem savremenog uređaja za uplatu pazara.

Osim toga, filijala je opremljena wi-fi internetom a posjetiocima stoje na raspolaganju tablet uređaji i digitalni kiosk, putem kojih mogu da se informišu o cjelokupnoj ponudi banke, pregledaju aktuelne promocije ili apliciraju za neki od proizvoda.

U znak dobrodošlice, za postojeće i nove klijente, pripremili smo besplatnu članarinu u trajanju od 3 mjeseca za sve novootvorene pakete. Povoljnost se može iskoristiti do 31. 7. 2024.

Radno vrijeme renovirane filijale tokom ljeta je od 7.00 do 15.00h, dok je rad sa strankama organizovan od 7.15h do 14.45h svakog radnog dana.

Misija banke ostaje ista – biti tu za klijente, zajednicu i pružiti najbolju moguću uslugu. Takođe, uskoro ćemo započeti renoviranje druge filijale u Kotoru, kako bismo omogućili jednako prijatan i moderan ambijent u svim našim poslovnicama.

TAGOVI:
Podijeli ovaj članak