Telekom: Govorimo fudbalskim rječnikom!

Uzbudljivo fudbalsko ljeto ulazi u euforičnu, nokaut fazu, a u Telekomu „igramo pametno“ i inspirisani energijom koju donose okršaji na stadionima, biramo FUDBALSKI RJEČNIK.

Crnogorski Telekom je prijatelj prenosa utakmica Evropskog fudbalskog prvenstva, a „Fudbalski rječnik“ poseban momenat – kampanja nadahnuta fudbalskom euforijom, koja skreće pažnju na ekrane i u trenucima „komercijalnih prekida“. Kampanjom se na zanimljiv i autentičan način pravila fudbala i fudbalski termini uvode u uobičajene životne situacije. Transfer, autogol, ofsajd su samo neki od termina koji su sa stadiona prenijeti u svakodnevni kontekst.

Kampanja obuhvata šest segmenata i objašnjava šest fudbalskih termina, među kojima su se kao favoriti izdvojili:

„Asistencija“, sa najviše pregleda.

„Het – trik“ dobija najviše lajkova.

I „Transfer“, koji rijetko ko „skipuje“.

„Uključujemo se uživo. Teren je dobro pokriven, fudbal spektakularan, a mreža nikad bolja. Kad imate dovoljno brzog Mobilnog interneta i MagentaTV aplikaciju, svuda ste kao kod kuće. Svaki teren je domaći,“ fudalskim rječnikom poručuju iz Telekoma.

Kampanju „Fudbalski rječnik“ je u saradnji sa Telekom kreativcima, osmislila agencija „Saatchi & Saatchi Skopje iz Makedonije.

“U razvoju kampanje važno je pratiti aktuelna dešavanja, a ovog ljeta sve je u znaku fudbala. Uz nekoliko jednostavnih i svakodnevnih situacija, kampanjom smo uspjeli da na zabavan način objasnimo fudbalska pravila, ali što je najvažnije pokazali smo da uz superiornu mrežu Crnogorskog Telekoma fanovi igraju pametno, i mogu ponijeti fudbalsku igru sa sobom, gdje god se nalazili – kod kuće, na putovanju, u planinama ili na plaži”, poručuje Jelena Vekić, izvršna direktorica Saatchi & Saatchi Skopje.

Zahvaljujući zlatnom partnerstvu Crnogorskog Telekoma i Fudbalskog saveza Crne Gore, protagonista jednog od segmenata kampanje je selektor crnogorske nacionalne fudbalske reprezentacije – bivši osvajač Lige šampiona, Robert Prosinečki. U žaru fudbalskih diskusija u svakom od nas se krije selektor, a treba imati na umu da je „selektor onaj koji taktiku ipak zna najbolje“.

Dok se odbrojavaju dani do velikog finala Evropskog prvenstva u fudbalu, iz Telekoma poručuju – Odigraj pametno, biraj vodeću Telekom mrežu – superiorni 5G internet i MagentaTV.

MagentaTV – kao gol u 90. minutu

U Telekomu je aktuelna promo ponuda za prelazak na MagentaTV, koja tokom 6 mjeseci korisnicima omogućava korišćenje dodatnih TV kanala (svi dodatni paketi, osim HBO). Promo period obuhvata i odlične povoljnosti za nove korisnike – pola pretplate tokom 3 mjeseca, uz otvorene TV kanale.

MagentaTV – nova, napredna TV platforma, osvaja tržište i ostvaruje odlične rezultate u segmentu korisničkog zadovoljstva, a donosi jedinstvene funkcionalnosti, atraktivnu selekciju domaćih i inostranih kanala i odličan potencijal – kao platforma Deutsche Telekoma, čija su unapređenja automatski dostupna i u Crnoj Gori.

Mobilni internet – 500 GB i imaš najbolju taktiku

Mobilni internet Crnogorskog Telekoma – Libero Plus M2u okviru promo perioda – do 30. septembra, omogućava vrhunski surf najvećom i najbržom 5G mobilnom mrežom u zemlji, a novim korisnicima i bez ugovrne obaveze, donosi značajno povećanje sadržaja paketa, sa 100 na 500 GB, tokom 3 mjeseca.

Za sve kojima je mobilni internet Libero Plus M2 potreban na duži period, uz ugovor na 3/6/12/24 mjeseca, novim korisnicima Telekom obezbjeđuje 500 GB mjesečno (umjesto redovnih 100 GB) tokom perioda trajanja ugovora.

Više informacija na linku.

Podijeli ovaj članak