MTEL Njemačka otvorio nove poslovnice u Minhenu i Bohumu

Posle svečanog otvaranja prvih poslovnica aprila mjeseca u Menhengladbahu i Dizeldorfu, MTEL Nemačka, članica Telekom Srbija grupe, otvorila je vrata svojih novih poslovnica u Minhenu i Bohumu.

Korisnike iz ovih gradova očekuje moderan prodajni prostor, gdje se u prijatnom i funkcionalnom ambijentu mogu informisati o svim telekomunikacionim uslugama i aktuelnim kampanjama.

Kompanija MTEL Njemačka u svojim novootvorenim prodajnim mjestima korisnicima nudi jedinstvene usluge mobilne telefonije (pripejd i postpejd) i televizije, koncipirane tako da zadovolje sve potrebe modernog korisnika. Pažljivo kreirana ponuda za korisnike koji žive i rade u Njemačkoj, a poreklom su sa naših prostora, odlikuje se nemačkim kvalitetom na koji su oni navikli, ali nudi i brojne povoljnosti koje u njihove domove i svakodnevni život donose bolju povezanost sa zavičajem, piše u saopštenju.

“U skladu sa strategijom da budemo što dostupniji našim ljudima u Njemačkoj, za samo mjesec dana od otvaranja prvih poslovnica, naša vrata su širom otvorena i korisnicima u Minhenu i Bohumu. O zainteresovanosti korisnika za usluge koje smo ponudili njemačkom tržištu najbolje govori broj novih korisnika koji svakoga dana raste, što nas dodatno osnažuje u posvećenosti da naše usluge budu vrhunskog, njemačkog kvaliteta”, navodi MTEL Njemačka.

Članica Telekom Srbija grupe ističe da su korisnici posebno zainteresovani za pogodnosti iz domena mobilne telefonije.

“Korisnici su posebno zainteresovani za pogodnosti u domenu mobilne telefonije, jer su im razgovori sa rodbinom i prijateljima u MTEL mrežama u Njemačkoj, Švajcarskoj, Austriji, Bosni i Hercegovini, Crnoj Gori i Sjevernoj Makedoniji, kao i mts mreži u Srbiji, besplatni u okviru odabranog paketa, a približavanjem sezone godišnjih odmora interesovanje raste i za „Roaming Plus“, koji obuhvata dodatne GB za omiljene destinacije kao što su Turska, Albanija, Egipat i mnoge druge. Do kraja godine planiramo da imamo 30 poslovnica u Njemačkoj i desetine hiljada zadovoljnih korisnika“, poručuju iz MTEL-a Njemačka.

Korisnici u svim poslovnicama kompanije MTEL u Nemačkoj, Austriji i Švajcarskoj mogu da kupe i novu vrstu TAG uređaja koji se mogu povezati sa platnom karticom, što će ljudima iz dijaspore, koji preko leta dolaze u Srbiju, Bosnu i Hercegovinu i Crnu Goru, znatno olakšati putovanje.

Pored poslovnica, usluge MTEL Njemačka su dostupne i putem sajta www.mtelgermany.de/sr, kao i preko razgranate mreže distributera, poput Lekerlanda, koji obuhvata Nemačku poštu, najveći dio benzinskih pumpi (OMW,ENI) i veliki broj kioska/trafika širom Njemačke.

Izvor: Euronews.rs

TAGOVI: ,
Podijeli ovaj članak