Top Women Business Montenegro osvojio priznanje CIM Awards za društveni uticaj

Priznanje potvrđuje posvećenost i uspjeh u osnaživanju žena u poslovnom svijetu Crne Gore

Inicijativa Top Women Business Montenegro, koju sprovodi Agencija za kreativne komunikacije BI Communication sa partnerima, dobitnica je priznanja CIM Awards 2024 u kategoriji Društveni uticaj.

Inicijativi je priznanje uručeno u završnici Foruma kreativnih industrija i medija CIM 2024, koji je ove organizovan pod sloganom “Out of office“.

„Ovo priznanje potvrda je naše posvećenosti i rada na osnaživanju žena u poslovnom svijetu Crne Gore. Top Women Business Montenegro je inicijativa koja ima za cilj isticanje primjera uspješnih poslovnih žena, povećanje vidljivosti njihovih rezultata, te pružanje mogućnosti za umrežavanje, razmjenu znanja i resursa. Naše aktivnosti usmjerene su ka povećanju kulture finansijskog izvještavanja, favorizovanju legalne ekonomije i promovisanju društvene odgovornosti”, saopštila je Ljiljana Burzan Nikolić, direktorica Inicijative i izvršna direktorica BI Communication.

Prema njenim riječima, Inicijativa uspjeh ne bi mogla postići bez kontinuirane podrške partnera: BI Consultinga, Privredne komore Crne Gore, NLB banke, Investiciono-razvojnog fonda, Sekretarijata Savjeta za konkurentnost, UNDP-a, Alter Modusa, Domaće trgovine, Idea-CG i mnogih drugih.

„Dodatno inspirisani, zajedno nastavljamo s realizacijom aktivnosti koje doprinose snaženju ženske poslovne zajednice u Crnoj Gori. Top Women Busienss Montenegro 2024 je već u pripremi, a lansira se u septembru. Pozivamo sve naše partnere da nam se pridruže i ove godine, kako bismo zajedno nastavili da gradimo bolju i inkluzivniju poslovnu zajednicu. Zahvaljujemo se svim našim partnerima i prijateljima na podršci i povjerenju, kao i CIM forumu na prepoznavanju našeg djelovanja. Zajedno stvaramo bolje uslove za poslovanje i razvoj u Crnoj Gori”, kazala je Burzan-Nikolić.

 

Podijeli ovaj članak