Telekom zvanična mreža CIM Foruma

Ovogodišnji, treći po redu CIM Forum, sinoć je svečano otvoren na Ljetnjoj pozornici u Kotoru, pod sloganom “Out of Office”, uz podršku Crnogorskog Telekoma, koji je i ove godine zvanična mreža Foruma kreativnih industrija i medija “CIM 2024”.

Predstoje dva, fantastična dana panela, diskusija, prezentacija i razgovora vrsnih stručnjaka iz oblasti kreativnih industrija i medija, a odigravaće se u inspirativnom ambijentu, unutar zidina Starog grada Kotora, na otvorenim scenama i pjacama.

Na otvaranju su se obratili, gradonačelnik Kotora Vladimir Jokić, Jovan Ristić, direktor TO Kotor, dr Jelena Jovanović Nikolić iz Direktorata za kulturno-umjetničko stvaralaštvo i Dušan Banović, direktor Sektora za razvoj servisa i digitalnu transformaciju u Crnogorskom Telekomu.

„Crnogorski Telekom je kompanija koja je u telekomunikacionom kontekstu lider, koji generiše promjene i nameće trendove, zato su javnosti poznate informacije i poruke o tome da je mobilna mreža Telekoma najveća i najbrža u Crnoj Gori, da smo prvi lansirali 4G, a zatim i 5G mrežu, uveli prvi brojne, inovativne digitalne servise, i tako godinama unazad. Kada pokrećemo projekat, potrebno je da mobilišemo kreativni potencijal naših timova, predvidimo okolnosti, sagledavamo probleme iz različitih perspektiva … Kada zaokružimo projekat, opet mobilišemo kreativu, jer u vrijeme hiperprodukcije informacija, od presudne važnosti je originalan pristup, da bi ste se izdvojili na tržištu. Vjerujem da je sada, osim društveno odgovorne komponente, jasna kopča i razlozi, usljed kojih Telekom i ove godine, sa posebnim zadovoljstvom, podržava ovaj događaj i zato se pridružujem pozivu ovogodišnjeg CIM-a, da zajedno – Out od Office, saslušamo i povežemo se sa, kako organizatori navode, nekim od najkreativnijih umova iz različitih industrija, sa naših prostora“, kazao je Banović, na svečanom otvranju.

Forum će ove godine okupiti, preko 50  istaknutih govornika kao što su Mile Kekin, Seka Sablić, Irfan Mensur, Njuz Net tim, Dalibor Šumiga, Lazar Džamić, Jurica Pađen, Danilo Mašojević,  Bojana Novaković, Marina Kovač, Aida Ramusović, Ivica Spasovski. Eleonora Albijanić, Braća Vukčević, Nataša Kovaćević Njezvanova, Jelisaveta Mojsilović, Goran Tintor, Dimitrije Krnjajski, Milica Fajgelj, Srđan Vukčević, Nikša Sviličić, Katarina Pribičević, Bojana Vunturišević, Miodrag Zec, Nataša Kraljević, i mnoge druge.

Podsjećamo, da je kampanja Crnogorskog Telekoma „5G za početnike“, sa našim poznatim glumcem Petrom Strugarom u glavnoj ulozi, osvojila čak tri priznanja na prošlogodišnjem CIM Forumu.Detaljnije informacije o temama, učesnicima, mogu se pronaći na sajtu https://mediaforum.me/ .

Podijeli ovaj članak