Montenegro business run okupio najveći broj učesnika do sada

Prvo mjesto za Dušana Markovića iz CKB-a i Dijanu Stanišić iz Uprave policije

Telekom Montenegro business run, najveća poslovna trka koja okuplja kompanije u Crnoj Gori u trci na pet kilometara održana je sinoć u Šipčaniku. Još jedan sportski događaja u organizaciji Multi sport akademije Majer, ovoga puta oborio je sve rekorde i okupio 2.900 učesnika iz 190 crnogorskih kompanija.

Prema riječima organizatora Igora Majera ovogodišnji MBR oborio je rekorde i okupio znatno veći broj učesnika nego prethodni. Kako je kazao, rekreacija je zauzela baš ono mjesto koje treba da zauzme te da je pored rezultata koji su najmanje važni, dobra atmosfera i dobar provod na otvorenom ono što je najbitnije.

“Nikad veći broj ljudi, start je trajao oko 4, 5 minuta i to je zaista nevjerovatno. Atmosfera je fenomenalna, duž cijele staze bili su didžejevi, muzika…I mogu da vam garantujem da su svi ovi ljudi po prvi put trčali kroz ove vinograde i bili u prilici da vide kako zapravo i izgleda najveći vinograd u Evropi. Sa ovom trkom smo pomjerili granice kada je organizacija u pitanju, a ono što mogu da garantujem da će šesti po redu MBR biti još bolji”, kazao je Majer.

Zaposleni u Crnogorskoj komercijalnoj banci Dušan Marković prvi je stigao do cilja i time osvojio prvo mjesto u muškoj kategoriji. Dušan je do cilja stigao za 17.minuta i 08 sekundi.

“Ovo je već četvrti po redu MBR na kojem učestvujem. Pored toga što sam zaposlen u CKBu bavim se i triatlonom u tri discipline plivanje, biciklo i trčanje.Bavim se aktivno sportom već naredne nedjelje učestvujem na Ironman triatlonu u Austriji tako da mi je ova trka došla kao jedan vid pripreme.Pohvalio bih organizatore, svake godine okupe sve veći broj učesnika i uvijek željno isčekujem ovo druženje”, kazao je Marković.

Drugo mjesto osvojio je Brano Baltić iz firme EnergyNet, dok je na trećem pripadnik Vojske Crne Gore Branko Stojanović.

U kategoriji žena prvo mjesto osvojila je Dijana Stanišić zaposlena u Upravi policije sektor posebne namjene, istrčano vrijeme do cilja iznosilo je 19. minuta i 07.sekundi.

“Ovo je treći put da učestvujem i jako sam zadovoljan postignutim rezultatom.Akademija Majer je još jednom pokazala da je najbolji organizator sportskih dešavanja,  ovog puta su nadmašili moja očekivanja. Inače se bavim sportom, trčim polumaratone i kraće trke, a i posao mi je takav da svakodnevno moram biti u treningu”, istakla je ona.

Nakon Dijane na cilj su pristigle Stojana Brašanac koja je na drugoj poziciji iz Cardology running team a na trećoj je Milica Radulović iz SSO Jovović. Kada su u pitanju timske nagrade prvo mjesto osvojila je ekipa zaposlenih u Upravi policije, drugo Vojska Crne Gore i treće Skupština Crne Gore.

Nakon završetka trke uslijedila je ceremonija dodjele nagrada, nakon čega je sve prisutne zabavio lokalni bend Vis tetra.Pored standardnih nagradnih kategorija ove godine nagrade su dodjeljenje i za Extra team support, Fancy outfit, Fit tim i  Fit women team.

Podijeli ovaj članak