Hotelska grupa “Budvanska rivijera”: Ostvareni izvanredni rezultati u predsezoni

Hotelska grupa “Budvanska rivijera” sa ponosom objavljuje da je u predsezoni ostvarila izvanredne rezultate, nadmašivši očekivanja i planove za 18.000 noćenja, navodi se u njihovom saopštenju. Naglašavaju da posebno žele istaći da je u maju ostvareno 10.000 noćenja više u odnosu na maj prošle godine koja je bila rekordna.

Naglašavaju da su postignuti rezultati odraz kontinuiranog rada na „unaprjeđenju ponude i kvaliteta usluga, kao i sve veće prepoznatljivosti naših hotela kao atraktivnih turističkih odredišta“.

Kada je u pitanju struktura gostiju, ističu da tržišta Francuske i Velike Britanije bilježe rekordan broj dolazaka u predsezoni, a zabilježen je značajan rast broja gostiju iz zemalja Zapadne Evrope, Baltika, Turske, Izraela i regiona.

„Planiramo da nastavimo sa ovim pozitivnim trendom i tokom glavne sezone, a već sada možemo najaviti da će sezona u našim hotelima trajati do sredine novembra”, saopšteno je iz najveće crnogorske hotelske grupacije.

Poručuju da će nastaviti sa radom na unapređenju i inovacijama u turističkoj ponudi, kako bi se obezbijedio još bolji kvalitet usluge i privukao još veći broj posjetilaca iz cijelog svijeta.

 

Podijeli ovaj članak