Nekretnina nedjelje: Šarmantan dupleks u Budvi u srcu starog grada

Smješteni u šarmantnim okvirima Stare Budve, ovi divni dupleks apartmani pružaju neuporedivu priliku da doživite bogatu istoriju i živu kulturu ovog primorskog dragulja. Ova dobro održavana rezidencija od 192 kvadratna metra predstavlja oličenje šarma starog šarma u kombinaciji sa modernim sadržajima.

Dupleks raspored

Kada uđete u ovaj jedinstveni dom, vašu pažnju odmah privlači raspored na dva nivoa. Prvi sprat je posvećen miru i opuštanju, sa tri prostrane spavaće sobe.

Kad se popnete na drugi sprat, dočekaće vas otvorena i udobna dnevna soba koja se neprimetno uliva u modernu kuhinju i trpezariju. Dobro opremljena kuhinja je opremljena svim sadržajima potrebnim za pripremu kulinarskih užitaka, dok je trpezarija idealna za sastanke. Ipak, pravi vrhunac je prostrana terasa od 40 kvadratnih metara, koja vas mami da uživate u mediteranskom suncu i uživate u panoramskom pogledu na šarmantni Stari grad.

Namještaj

Ovaj stan se nudi kompletno namješten, što ga čini gotovim rješenjem za one koji žele odmah useliti. Ukusno i pažljivo odabran namještaj upotpunjuje karakter stana, pružajući udobnost i funkcionalnost. Međutim, za one koji preferiraju personalizovaniji pristup, postoji primamljiva opcija kupovine nenamještenog stana, omogućavajući vam da kreirate životni prostor iz snova iz temelja.

Lokacija i način života

Lokacija ovog dupleks stana je jednostavno izuzetna. Smješten u srcu Starog grada Budve, bićete udaljeni nekoliko koraka od istorijskih znamenitosti, živahnih kafića i Jadranskog mora. Vijugave ulice, vjekovna arhitektura i živa atmosfera pružaju autentični ukus crnogorskog kulturnog nasljeđa.

Bilo da tražite stalni boravak, mjesto za odmor ili priliku za ulaganje, ovaj dupleks stan u Staroj Budvi nudi rijetku priliku da uronite u šarm i ljepotu ovog voljenog primorskog grada.

Za dodatne informacije kontakirajte: +382 69 388 813 ili na email: [email protected]

Podijeli ovaj članak