Idea-CG donirala mašinu za šivenje JU Zavod „Komanski most“

Briga o ranjivim kategorijama obaveza svih aktera u društvu

Kompanija Idea-CG donirala je mašinu za šivenje za potrebe vešeraja JU Zavod „Komanski most“ kako bi zaposlenima u ovoj ustanovi olakšala izradu odjevnih predmeta namijenjenih korisnicima te na taj način doprinijela poboljšanju uslova života u ustanovi. JU Zavod „Komanski most“ jedina je ustanova u državi za smještaj odraslih lica sa intelektualnim poteškoćama i poremećajima iz autističnog spektra.

Imajući u vidu potrebe Zavoda, a sa željom da doprinese unapređenju uslova života korisnika ustanove, Idea-CG je još jednom pokazala solidarnost koja je doboko utkana u društveno odgovorno poslovanje ove kompanije. Na sastanku koji je organizovan tim povodom, Jelena Doderović, direktorica Područja marketinga i komunikacija u kompaniji Idea-CG, istakla je važnost saradnje i podrške privatnog sektora u izgradnji boljeg društva:

Vjerujem da samo zajedno možemo ostvariti dalekosežne pozitivne efekte na cjelokupnu zajednicu te da svako od nas treba nastojati da doprinese izgradnji boljeg i humanijeg društva. Drago mi je ako smo ovom donacijom makar dijelom pomogli kako korisnicima, tako i zaposlenima koji svakodnevnim radom, ljubavlju i istrajnošću čine njihov život ljepšim“, kazala je Doderović.

Direktorica JU Zavoda „Komanski most“, Neda Vukotić zahvalila se kompaniji u ime korisnika i zaposlenih JU Zavod “Komanski most” na donaciji, iskazanoj podršci i razumijevanju za njihov rad i zalaganja.

Još jednom ste pokazali da ste društveno-odgovorna kompanija koja svojim akcijama kontinuirano doprinosi poboljšanju kvaliteta života u okruženju. Mašina za šivenje za potrebe vešeraja Zavoda koja je obezbijeđena putem ove donacije, doprinijeće unapređenju kvaliteta usluge smještaja u Zavodu te značajno olakšati rad zaposlenih u ovoj službi. Još jednom vam se najsrdačnije zahvaljujem uz želju da nastavite svoje uspješno poslovanje, ali i da dajete doprinos unapređenju kvaliteta života najranjivijih kategorija društva, što naši korisnici svakako jesu“, zaključila je Vukotić.

TAGOVI:
Podijeli ovaj članak