Predstavljamo Đak Sport: Tvoja nova destinacija za sportsku obuću i odjeću

Dodajte komentar

Pripremite se da unaprijedite svoju sportsku igru i uživate u vrhunskom iskustvu kupovine sportske obuće jer Đak Sport otvara nova vrata u Podgorici! S ponosom najavljujemo otvaranje Đak Sporta, dinamične prodavnice sportske obuće koja nudi impresivan izbor poznatih brendova poput Nike, Kappa, Adidas, Hummel, Skechers, Puma, Under Armour, Salomon, Mizuno i mnogih drugih. Nova prodavnica će se otvoriti 28.07. a nalaziće se u prometnom dijelu grada, u zgradi Palade, kod mosta Milenijum.

VRHUNSKI KVALITET I PAŽLJIVO ODABRANE KOLEKCIJE

Đak Sport je ostvarenje snova za ljubitelje fitnesa, sportista i aktivnih pojedinaca koji žele samo najbolje što sportska obuća može da ponudi. S ponosom vam nudimo obiman asortiman visokokvalitetne obuće, sve pažljivo odabrane kako bi zadovoljile različite sportske i aktivnosti. Bez obzira da li ste iskusni profesionalac ili novi u svetu fitnesa, Đak Sport obećava neuporediv stil, udobnost i funkcionalnost.

POSEBNI POPUSTI PRILIKOM OTVARANJA

Povodom ovog važnog događaja, sa zadovoljstvom vam donosimo ekskluzivne popuste. Ispratite najnovije trendove sa sjajnih 20% popusta na novu kolekciju, kako biste uvek bili korak ispred drugih. Ali to nije sve! Za one koje jure neodoljivu vrijednost, naše stare kolekcije dolaze sa velikodušnim popustima od 20% do impresivnih 40%!

NAŠA POSVEĆENOST VAMA

U Đak Sportu, zadovoljstvo kupaca je srž svega što radimo. Naš prijateljski i stručni tim je posvećen pružanju personalizovane usluge kako bismo vam pomogli da pronađete savršenu obuću koja odgovara vašim jedinstvenim sportskim potrebama. Želimo da vidimo kako postižete svoje sportske ciljeve sa samopouzdanjem i stilom, uz najkvalitetniju sportsku obuću koju možete pronaći.

PRIDRUŽITE SE ĐAK SPORT ZAJEDNICI

Pratite nas na društvenim mrežama i postanite deo Đak Sport zajednice, gde zajedno slavimo sportski duh, postignuća u fitnesu i radost aktivnog života. Budite u toku sa najnovijim vestima o lansiranjima novih proizvoda, uzbudljivim događajima i posebnim promocijama. Pustimo se inspiracije na ovom uzbuđujućem putu fitnesa i blagostanja.

POSJETITE NAŠU PRODAVNICU

Prodavnica Đak Sport će biti povoljno smještena na adresi Serdara Jola Piletića u Palada Centru, kako bi bila dostupna svim sportskim entuzijastima u Podgorici. Posetite nas i istražite naš fantastičan izbor sportske obuće u radnom vremenu od 09:00 do 21:00. Bez obzira da li ste sportista, fitnes zaljubljenik ili samo tražite modernu sportsku obuću, Đak Sport ima nešto izvanredno da vam ponudi.

O ĐAK SPORTU

Đak Sport je posvećen pružanju sportske obuće najboljeg kvaliteta koja zadovoljava najviše standarde stila i performansi. Naš cilj je da postanemo nezaobilazno odredište za sportiste i ljubitelje fitnesa u Podgorici, pružajući sveobuhvatan izbor najtraženijih brendova u industriji. Skoro 30 godina rada u industriji, u više država, sa asortimanom od preko 50 najrelevantnijih sportskih brendova, daje nam za pravo da se potrudimo da te spremimo za dobar trening!

Nestrpljivo iščekujemo vaš dolazak u Đak Sport 28.07. !

(PROMO)

TAGOVI:
Podijeli ovaj članak
Ostavite komentar

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *