Apart hotel, banka, Lounge bar, svjetski modni lanci: Ulcinj dobija novi tržni centar

Dodajte komentar

Kompanija “Ribnica commerce” D.o.o. najavljuje realizaciju još jedne svoje investicije, što znači da se trend investiranja ove kompanije nastavlja. U pitanju je novi  tržni centar RONDO u Ulcinju. Otvaranje prve faze se planira već od 01. septembra 2022. god.  Ova investicija je ujedno i novina za Ulcinj, koja se nalazi na samom ulazu u grad, budući da je to prvi tržni centar u Ulcinju koji ima i hotelski sadržaj. Kompanija vjeruje da će Rondo postati arhitektonski orjentir Ulcinja.

Tržni centar se prostire na preko 2.000 m2 i spratnosti je S+ P + 4, a koncipiran je kao jednoprostor. Na samu transparentnost cijelog objekta utiče staklena fasada zgrade. U suterenu se nalazi parking namijenjen za korisnike centra. Etaža prizemlja i 1. sprata su namijenjene za shopping, dok je ostali prostor pretvoren u Apart hotel koji nosi isti naziv kao i sami tržni centar.

Menadžer ovog tržnog centra, g-din Dragan Mališić nam je oktrio da će u toku prve faze, od renomiranih partnera, tu biti NEW YORKER, ĐAK SPORT, kao i LOB kladionice. Najveći zakupci našli su se u novootvorenom tržnom centru posredstvom kompanije Colliers Crna Gora,  koja je najzaslužnija što će neki od svjetskih modnih lanaca poslovati u novom ulcinjskom molu. Sa završetkom druge faze na proljeće planira se otvaranje i poslovnice neke od crnogorskih banaka, apoteka i Lounge bar.

Mališić je takodje istakao da je opšte poznato da današnji tržni centri obično pored maloprodajnih objekata imaju i druge vrste sadržaja, poput bioskopa, frizerskih salona, hemijskih čistiona, teretana, ipak to nije bila i njihova namjera, već suportno, da upravo zato što su odlučili da otvore tržni centar u primorskom gradu, koje je okrenut prije svega turizmu, da ubace i jedan po sve novi – hotelski sadržaj.

Podijeli ovaj članak
Ostavite komentar

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *