Želite li da upoznate Cristiana Ronalda? Ako imate Bitcoin možete

Dodajte komentar

Jeste li ikada sanjali o tome da sretnete svog idola? Koliko ste spremni platiti da popričate sa svojim najboljim fudbalerom? Od sada to možete platiti s kripto valutama.

Aukcijska online platforma za prikupljanje sredstava u humanitarne svrhe omogućuje vam upravo to! Najavili su da prihvataju Bitcoin kao metodu plaćanja.

S Bitcoinima sada možete kupiti susret s Cristianom Ronaldom

Prije nekoliko dana, neko je s Bitcoinima u vrijednosti $36,000 kupio ponudu preko koje je dobio priliku da se sretne s Cristianom Ronaldom. Sredstva s ove aukcije će biti donirana humanitarnoj organizaciji Forever Dream Foundation, koja pomaže djeci i porodicama koji su u nepovoljnom položaju.

“CharityStart nastoji biti vodeća platforma za prikupljanje sredstava, pa je prirodni idući korak bio da integrišemo mogućnost donacija kripto valuta. Tako omogućujemo veću transparentnost za donatore, a pomažemo u prikupljanju sredstava za više od 500 humanitarnih organizacija“, kazao je Francesco Nazari Fusetti, suosnivač i direktor platforme

Aukcije koje se rade preko ove platforme ne služe samo za susreta sa poznatima već i za druge stvari kao što su neka luksuzna putovanja/iskustva, neki proizvodi itd. Sva sredstva odlaze humanitarnim organizacijama kao što su Amnesty International, Breast Cancer Now, Save the Children, Croce Rossa Italiana, Operation Smile, Make a Wis i mnogi drugi.

 

Podijeli ovaj članak
Ostavite komentar

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *