Za American Express karticu čulo je 94 posto Hrvata

Najnoviji rezultati istraživanja CCM – Credit Card Monitoringa ponovo su potvrdili ugled American Expressa kao vodeće kartice na hrvatskom kartičarskom tržištu, saopšteno je iz PBZ Carda.

“Tako ovogodišnji rezultati CCM-a potvrđuju American Express kao najpoznatiju karticu na hrvatskom tržištu, za koju je čulo čak 94 posto građana Republike Hrvatske. American Express drži stabilnu najvišu poziciju, ostvarujući kontinuirani rast još od 2009. godine. American Express kartica dobre rezultate ostvaruje i kao “Top of the Mind” kartica, odnosno kao prvi spontano navedeni odgovor”, navodi se u saopštenju.

[widgets_on_pages id=”Turizam”]

Kontinuirano unaprjeđenje kvalitete usluge i pogodnosti potvrđuje i visoko te vrlo stabilno zadovoljstvo korisnika American Express kartica, koji ove kartice u razdoblju od zadnjih pet godina ocjenjuju s  visokom prosječnim ocjenom od oko 4,5 (na skali od 1 do 5). Takođe, zabilježen je i visok procenat korisnika American Express kartica koji namjeravaju ovu karticu koristiti i u sljedećih godinu dana, stoji u saopštenju. Među građanima koji planiraju početi koristiti karticu u sljedećih godinu dana, u kategoriji kreditnih kartica najveći interes vlada za American Express kartice.

Podijeli ovaj članak