Humanitarna akcija zaposlenih u Societe Generale Montenegro

Zaposleni u Societe Generale banci Montenegro su se i ove godine priključili Sedmici Građanske Solidarnosti (Citizen Commitment Week) koja se tradicionalno obilježava u okviru Societe Generale Grupe širom svijeta.  Sedmica tokom koje svi zaposleni u Societe Generale Grupi učestvuju u raznim humanitarnim i volonterskim aktivnostima prilika je da se solidarnost pokaže na djelu, navodi se u saopštenju dostavljenom portalu Bankar.me.

U Societe Generale banci Montenegro organizovana je akcija prikupljanja hrane koja je namijenjena hraniteljskim porodicama kao jednoj od ranjivih kategorija stanovništva. Zaposleni u Societe Generale Montenegro prikupili su preko pola tone hrane I higijenskih proizvoda koji su distribuirani posredstvom organizacije Banka Hrane, a u saradnji sa Centrom za socijalni rad iz Podgorice.

Ne samo da je Societe Generale Montenegro poznata kao banka koja u svom poslovanju njeguje principe društvene odgovornosti, već su I svi zaposleni u banci svjesni značaja građanske solidarnosti I volontiranja.

Za volonterske akcije zaposlenih, kao I donaciju stimulativnih soba u pet osnovnih škola u Podgorici, a u okviru kampanje “Govorimo o mogućnostima” , Societe Generale banka Montenegro nagrađena je 2011. i 2012.godine specijalnim priznanjem “ ISKRA” za doprinos inkluzivnom obrazovanju, odnosno “ISKRA” nagradom za filantropiju za cjelokupni doprinos na nacionalnom nivou.

Podijeli ovaj članak