Societe Generale Montenegro ponudila “Le Club” – paket za pomorce

Dodajte komentar

Societe Generale Montenegro ponudila je novi proizvod, Le Club Paket za pomorce, za sve svoje sadašnje i buduće klijente koji se bave ovom profesijom. Paket za pomorce sastoji se iz niza proizvoda koje banka, u okviru ovog paketa, nudi po mnogo povoljnijim cijenama u odnosu na pojedinačno korišćenje istih bankarskih proizvoda.

U ponudi su dvije vrste paketa za pomorce: Standard i Superior.

Pomorcima koji budu koristili Standard paket na raspolaganju su devizni račun uz 50% nižu proviziju za ino-prilive, Visa Electron i Maestro kartica, SMS izvještavanje kao i trajni nalog kojim se sredstva mogu staviti na raspolaganje članovima porodice koji su u zemlji, i sve to po značajno nižim cijenama.

Superior paket uz sve navedene pogodnosti i niže cijene proizvoda pomorcima omogućava i izuzetno povoljno korišćenje e-banking usluga.

Cijene proizvoda i usluga u okviru paketa su značajno niže u odnosu na cijene svakog pojedinačnog proizvoda. Na ovaj način Societe Generale Montenegro je željela da omogući pomorcima i njihovim porodicama povoljno i bezbrižno upravljanje njihovim porodičnim finansijama.

U ponudi Societe Generale Montenegro su još četiri “Le Club” paketa proizvoda koji omogućavaju klijentima da veliki broj bankarskih proizvoda koriste po mnogo nižim cijenama i time ostvare značajne uštede. Le Club paketi Standard, Superior i Premier omogućavaju i do 40% niže cijene bankarskih proizvoda u odnosu na pojedinačne cijene, kao i niže kamatne stope na dozvoljeni minus i niže naknade. Le Club Business paket nudi povoljne cijene svih bankarskih proizvoda neophodnih za svakodnevno poslovanje klijenata pravnih lica.

Podijeli ovaj članak
Ostavite komentar

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *