Pad prihoda Telenora u prvom kvartalu za 6, 7 odsto

Dodajte komentar

Prihodi Telenora u prvom kvartalu 2012. iznosili su 15.88 miliona eura što je 6,7odsto manje u odnosu na isti period prošle godine. EBITDA je manja za 1,4 procentna boda i iznosila je 35,8odsto. Tržišno učešće Telenora u ukupnom broju korisnika na kraju prvog kvartala 2012. iznosilo je 39,8odsto, navodi se u saopšenju dostavljenom Portalu Analitika.

Izvršni direktor Telenora, Kaaren Hilsen rekla je da je “izazovno makro-ekonomsko okruženje kombinovano sa nižim cijenama interkonekcije imalo kao posljedicu niže prihode. Ipak, u izazovnom poslovnom okruženju, Telenor će i dalje biti posvećen jačanju liderske pozicije ulažući u najbolja rješenja i usluge namijenjene korisnicima”.

-Važno je da u teškim ekonomskim uslovima ostanemo posvećeni zadovoljavanju potreba naših korisnika, rekao je Bred Bajblou, zamjenik izvršnog direktora za komercijalne poslove i prodaju u Telenoru.

-Nastavićemo sa inovacijama i donošenjem trendova novih generacija na crnogosko tržište. Tako će naši korisnici moći i dalje da biraju ponude koje odgovaraju njihovim specifičnim potrebama., kazao je Bajblou.

izvor: portalanalitika

Podijeli ovaj članak
Ostavite komentar

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *