Budvanska rivijera: Prošle godine dobit 417.796 eura

Dodajte komentar

U protekloj godini hotelska grupa “Budvanska rivijera” ostvarila je tokom prošle godine dobit u iznosu 417.796 eura i isti je, po preporuci Odbora direktora, usmjeren u Fond rezervi, saopšteno je Portalu Analitika iz te kompanije.

Na osnovu izlaganja prisutnih na Skupštini akcionara, zaključeno je da i ove godine Hotelska grupa “Budvanska rivijera” ad nastavlja trend uspješnog poslovanja i značajnog investicionog ulaganja u unaprijeđenju hotelskog proizvoda.

Potpuno novi sadržaji u hotelu “Palas” i adaptacija smještajnog kapaciteta rezultirala je dobijanjem 4**** u prethodnoj godini. Jedinstvena ocjena gostiju, turističkih poslenika i javnosti je visok nivo i profesionalnost u pružanju usluga, kao i zadovoljstvo mogućnošću korišćenja novih sadržaja hotela i to: wellness i spa centar i adaptiranog bazenskog bloka sa novim dječjim bazenom. Navedeno je u saopštenju.

Za hotel “Castellastva” u završnoj fazi je izrada dokumentacije za adaptaciju smještajnog dijela, recepcije i ostalih sadržaja, a sve u cilju da hotel dobije kategoriju 3+ ***.

U hotelu “Aleksandar”, koji je jako dobro pozicioniran na emitivnom turističkom tržištu zahvaljujući ulaganjima u proteklom periodu, u toku 2011 godine urađena je adaptacija modernog wellness centra kao i bazena.

U turističkom naselju “Slovenska plaža” u toku 2011 izvršena je adaptacije dijela smještajnih kapaciteta, koji će u potpunosti biti adaptiran do početka turističke sezone, te se na taj način stvaraju preduslovi da i to turističko naselje dobije kategoriju 3 plus ***.

Potvrdu uspješne poslovne godine dokazuju i prestižne nagrade:

– U decembru 2011 godine Wild Beauty Award kao hotelsko preduzeće sa najboljim rezultatima i najvećim doprinosom razvoju turizma u prethodnoj godini;

– Na novosadskom sajmu turizma 2011. nagrađeni su za kvalitet usluge hotel “Aleksandar” zlatnom medaljom i hotel “Palas” velikom zlatnom medaljom;

– Hotel “Palas” u Petrovcu je u prethodnoj godini dobio priznanje kao najbolji klub hotel renomiranog tour operatora “Prodintour” iz Francuske (Club 3000), i to u konkurenciji hotela 11 mediteranskih zemalja. Već drugu godinu zaredom ovaj hotel je najbolje ocijenjen po anketi turista sa stopom od 99% ispunjenih turističkih usluga i zadovoljnih gostiju.

Skupština je usvojila Odluku o prestanku mandata dosadašnjim članova Odbora direktora hotelske grupe “Budvanska rivijera”

Takođe je Skupština usvojila odluku o izboru članova Odbora kompanije: Svetozar Marović, Dušanka Jeknić, Branko Nedović, Vladan Vujović i Ratko Vukotić.

Skupština je, takođe, prihvatila Izvještaj o izvršenoj reviziji finansijskog iskaza za 2011. godinu, koji daje pozitivno mišljenje i navodi da “finansijski iskazi prikazuju realno i objektivno finansijsko stanje i tokove gotovine za navedenu godinu”.

izvor: portalanalitika.me

Podijeli ovaj članak
Ostavite komentar

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *