Uz UNIQA osiguranje, lako do doktora online

Za korisnike zdravstvenog osiguranja dostupna je usluga Telemedicine

Briga o sopstvenom i zdravlju naših najmilijih je među glavnim prioritetima svakog čovjeka i preduslov da uživamo u svemu onom što nas raduje. Svjesni da u svakom trenutku mogu da nas iznenade situacije u kojima se ne osjećamo najbolje, važno je da u slučaju bolesti imamo dobar oslonac, efikasnu pomoć i njegu. Sve to može vam pružiti UNIQA dobrovoljno zdravstveno osiguranje koje tokom cijele godine omogućava organizaciju i pokriće troškova liječenja u više od 70 privatnih ustanova na teritoriji cijele Crne Gore.

Kako bi na najbolji mogući način brinula o klijentima, UNIQA kontinuirano radi na inovativnim rješenjima i unapređenju svojih proizvoda. U skladu sa tim, UNIQA je uvela nov servis za sve nove korisnike UNIQA dobrovoljnog zdravstvenog osiguranja – Telemedicinu, odnosno online konsultacije sa doktorom.

Ova usluga je realizovana prateći najnovije tehnologije i digitalizaciju stavljajući ih u službu zdravlja. Telemedicina, odnosno online konsultacije sa doktorom predstavljaju dodatni benefit za korisnike UNIQA dobrovoljnog zdravstvenog osiguranja u sklopu limita osiguravajućeg pokrića za koje su se klijenti odlučili prilikom zaključenja ugovora i automatski su uključene u odabran paket osiguranja. Usluga Telemedicine omogućava online konsulatacije sa ljekarima iz UNIQA mreže zdravstvenih ustanova, u terminima po izboru klijenta i to putem video poziva, telefona ili chat-a. Online konsultacije sa ljekarom pokrivaju širok spektar zdravstvenih tegoba, a tokom konsultacija, pacijenti mogu da dobiju savjete, dijagnozu i preporuke za liječenje različitih bolesti.

Samo korišćenje usluge Telemedicine je jednostavno – da bi obavili online konsultacije sa doktorom,  korisnici se prijavljuju putem Mavie Telemed platforme unošenjem potrebnih podataka.

Usluga Telemedicine je omogućena u partnerstvu sa Mavie Telemed, servisom koji je razvijen uz podršku UNIQA grupe. Inovativna platforma već dostiže više od jednog milion pacijenata širom Evrope. Kompanija koja stoji iza Mavie razvija i primjenjuje inovativna rješenja koja se bave izazovima u zdravstvenoj zaštiti. Svojim jednostavnim rješenjima Mavie omogućava i osnažuje ljude da se lako aktiviraju u pogledu svog zdravlja i podržava ih na njihovom putu ka boljem zdravlju i blagostanju.

U skladu sa tim, nova usluga UNIQA osiguranja, Telemedicina – online konsultacija sa doktorom, tu je da spojem najnovijih tehnologija, digitalizacije i tradicionalne medicine klijentima pruži još bolje iskustvo i pomogne da na najbolji način brinu o svom zdravlju.

Slični Članci