Kad dođe direktor, i radi na šalteru i u prodaji, na prvim linijama: Dublji pogled na korisničko iskustvo

-Korisničko iskustvo je jedan od ključnih stubova naše strategije, a preuzimanje uloge službenika u našoj filijali na Starom Aerodromu omogućilo mi je dublje razumijevanje onoga što se dešava na “prvim linijama”- kazao je u postu na svom LinkediProfilu  predsjednik Upravnog odbora Crnogorske komercijalne banke (CKB) Tamaš Kamaraši.

-Sve što radimo u sali za sastanke – strateško planiranje, usavršavanje procesa – na kraju se svodi na te ključne trenutke direktne interakcije s našim cijenjenim klijentima. Važno je zapamtiti koliko je izazovno: poznavati i primijeniti sve procedure kako bi se osigurala potpuna usklađenost sa propisima; precizno upravljati svakim korakom u sistemu tokom svih vrsta transakcija;  održavati strogu disciplinu u vezi s dokumentacijom—skeniranje, pečatiranje, potpisivanje i pravilno arhiviranje svih dokumenata;  raditi efikasno i tačno, izbjegavajući greške; ostanete ljubazni i pristojni, bez obzira na okolnosti – nabrojao je Kamaraši sve zadatke koje imaju službenici u CKB filijali, u što se, očito i sam uvjerio, ako je suditi po fotografijama iz filijale, gdje je danas i on bio “na prvoj liniji” sa klijentima, u ulozi službenika.

-Ovo je ogromna odgovornost i težak posao – ukazao je on.

“Tu smo!” rame uz rame s našim timovima u 2️6 filijala, svakodnevno radeći naporno kako bismo podržali naše klijente, čak i kada stvari nisu savršene. Svjesni smo da uvijek postoji prostor za napredak, i fokusirani smo na to da postajemo bolji svakim korakom.  Zaista sam uživao u vremenu provedenom s klijentima i kolegama Irmom Šabanović, Markom Golovićem, Biserkom Dlabač i Ognjenom Vujosevićem, kao i ostatkom tima – zaključio je Kamaraši, u postu na svom LinkedIn profilu.

 

 

Slični Članci