Entoni Kleman novi generalni menadžer hotela The Chedi Luštica Bay

Entoni Kleman novi je generalni menadžer hotela The Chedi Luštica Bay Njegovo imenovanje dolazi u ključnom trenutku, kada hotel proslavlja uspješno poslovanje tokom ljetnje sezone, bilježeći kontinuirani rast i razvoj kao jedan od vodećih luksuznih hotela u regionu.

Kleman donosi sa sobom više od 20 godina izuzetnog iskustva u industriji ugostiteljstva, obavljajući vodeće uloge u nekim od najpoznatijih svjetskih destinacija. Njegove prethodne uloge uključuju poziciju potpredsjednika sektora za hranu i piće u Atlantis Bahamas, gde je nadgledao sve aspekte ugostiteljskih usluga, kao i funkciju nacionalnog korporativnog direktora za hranu i piće u Germain Hotels, gde je bio odgovoran za 18 objekata širom Kanade. Kao generalni menadžer hotela William Gray u Montrealu, Kleman je stekao reputaciju vrhunskog lidera u industriji.

Pored svojih bogatih međunarodnih iskustava, Kleman ima i posebnu povezanost sa grupacijom Orascom Hotels Management. Njegova uloga menadžera hotela i rizorta u Sifawy Boutique Hotel u Omanu, koji je takođe dio Orascom Hotels Management grupacije, omogućila mu je da razvije duboko razumijevanje filozofije i vrijednosti koje ova kompanija njeguje.

Kleman je istakao svoju posvećenost održavanju najviših standarda usluge personalizovanjem iskustva svakog gosta, podsticanjem inovacija i očuvanjem sofisticirane i opuštajuće atmosfere koja definiše The Chedi.

„Kakva sjajna prva ljetnja sezona u region – duboko sam impresioniran destinacijom, talentovanim timom i nepokolebljivom posvećenošću hotela održivom razvoju. Radujem se što ću se zajedno sa timom fokusirati na razvoj naše ponude i tokom zimske sezone i pomoći u pozicioniranju Crne Gore kao luksuzne destinacije tokom cijele godine,” kaže Kleman.

Slični Članci