Druga međunarodna konferencija – “Montenegro Financial Markets”

Komisija za tržište kapitala Crne Gore organizuje Drugu međunarodnu konferenciju – “Montenegro Financial Markets”, koja će se održati 24. i 25. septembra 2024. godine u hotelu Hilton u Podgorici. Organizatori konferencije su uz Komisiju za tržište kapitala Crne Gore i Agencija za nadzor osiguranja, Ministarstvo finansija Crne Gore i Centralna banka Crne Gore.

U oktobru 2023. godine, održana je Prva međunarodna konferencija – “Montenegro Financial Markets” i kroz šest temeljno koncipiranih panela razgovaralo se o inovacijama i budućim trendovima na tržištima kapitala, ključnoj ulozi kompanija za upravljanje imovinom, izazovima održivih finansija, odnosu države i tržišta kapitala, integraciji zemalja Jugoistočne Evrope u SEPA, kao i o iskustvima i očekivanjima stranih investitora u Crnoj Gori.

Zahvaljujući postignutom uspjehu prethodne godine, Konferencija će i u septembru 2024. godine okupiti eksperte sa evropskog tržišta kapitala i mnoštvo istaknutih učesnika iz međunarodnog poslovnog svijeta.

Ne propusti priliku da:
*učiš od istaknutih ekonomskih stručnjaka koji će izložiti svoje znanje i dugogodišnje iskustvo
*prisustvuješ panelima na kojima će se govoriti o akutelnim problemima u bankarskom sektoru, budućem razvoju tržišta kapitala u Adria *regionu, finansijskoj edukaciji i korporativnom upravljanju
*upoznaš nove ljude iz svijeta tržišta kapitala i sa njima razmijeniš mišljenja, te stvoriš nove poslovne prilike

Postani dio ovog jedinstvenog događaja sa eminentnim gostima prijavom na stranici konferencije, gdje možeš pronaći program i sve potrebne informacije o konferenciji.

Nadogradi svoja znanja prisustvom inspirativnim panelima, saznaj sve novine iz oblasti ekonomije i finansija i proširi vidike zahvaljujući gostima bogatim iskustvom.

Pridruži nam se na Drugoj međunarodnoj Konferenciji – “Montenegro Financial Markets” i zakorači u svijet tržišta kapitala!

Slični Članci