UNIQA organizuje takmičenje u inovacijama i kreativnosti „UNIQA Applause“

Povodom održavanja evropske marketing konferencije UNIQA Grupe čiji je domaćin ove godine glavni grad Bosne i Hercegovine, UNIQA International u saradnji sa Networks iz Sarajeva organizuje takmičenje u inovacijama i kreativnosti „UNIQA Applause“.

UNIQA i Networks će pružiti priliku mladim kreativcima, dizajnerima i programerima, da u periodu od narednih dva mjeseca ponude svoje ideje o mobilnoj aplikaciji koja će imati za cilj približavanje UNIQA branda i osiguranja potencijalnim klijentima na koristan način. Pored učesnika iz Bosne i Hercegovine, učešće u takmičenju će uzeti i mladi iz regiona, a među njima i takmičari iz Crne Gore.

UNIQA je svjesna da u gotovo svakoj interakciji koju brand ima sa kupcima, bilo da se radi o traženju infrormacija o kompaniji i njenim proizvodima, prodaji osiguranja, naplati štete ili njegovanju odnosa sa kupcima, leži mogućnost da se ta interakcija napravi mobilnom, a svakako i bržom, lakšom, pa i zabavnijom za krajnjeg korisnika osiguranja“, pojasnio je koncept ideje i projekta Muhamed Hadžić, UNIQA International.

Tanja Dukić iz Marketinga UNIQA Crna Gora kazala je da je češće u „UNIQA Applause“ idealna prilika za mlade da na kreativan i inovativan način ojačaju preduzetnički duh što će im, kako je kazala,  zasigurno biti od značaja u daljem razvoju i usavršavanju.

Raduje nas što učešće u takmičenju imaju i mladi iz Crne Gore jer vjerujemo da postoji veliki broj talentovanih i kreativnih osoba koje će znati da prepoznaju priliku te ih ovom prilikom pozivamo da se prijave. Pored vrijednih nagrada, najbolji među njima će imati i priliku da svoju ideju prezentuju pred predstavnicima 19 zemalja UNIQA Grupe“, kazala je Dukić.

Najbolje aplikacije će biti izglasane i nagrađene početkom juna, na evropskoj marketing konferenciji UNIQA Grupe. Rok za prijavu je 10. Maj 2016.

Slični Članci