Christie’s International Real Estate širi poslovanje u Crnu Goru

Christies—ime koje je sinonim za besprekornost u umjetnosti i luksuzu—je simbol prestiža još od svog osnivanja u Londonu 1766. godine- prije Francuske revolucije i Deklaracije nezavisnosti.

Godine 1995, Christie’s širi svoju renomiranu stručnost na tržište luksuznih nekretnina osnivanjem Christie’s International Real Estate u Nju Jorku.

Christie’s International Real Estate je rukovodio brojnim prestižnim prodajama, uključujući kultni Playboy Mansion, kao i Penthouse na 220 Central Park South, koji je prodat za 238 miliona dolara—jednu od najvećih stambenih tranzakcija u istoriji SAD-a.

U međuvremenu, Crna Gora se istakla kao najbrže rastuća turistička destinacija na Jadranu, nudeći izuzetne prilike u svojim sjevernim i južnim regionima. Raznoliki pejzaži zemlje—od planina do obale—u simbiozi sa bogatom kulturnom baštinom, privukli su paznju velikih brendova i investitora. Ovaj porast interesa je podstakao razvoj vrhunskih projekata nekretnina tokom poslednje decenije.

Prepoznajući navedeni potencijal, Christie’s International Real Estate, u savezsništvu sa svojim ekskluzivnim partnerom Remington Realty, proširio je svoje poslovanje u Crnu Goru. Nova filijala, smještena u prestižnoj Portonovi marini, fokusira se na dinamično tržište nekretnina u zemlji.

Postajanjem dijela prestižne Christie’s familije, Crna Gora učvršćuje svoj status na globalnoj luksuznoj sceni. Pored uglednih imena poput One & Only, Portonovi se sada ponosi i sa Christies International Real Estate.

Pridružite nam se u partnerstvu sa Christies—najduže prisutnim imenom koje se odlikuje nenadmašivim kvalitetom i sigurnim ulaganjima.

Podijeli ovaj članak