Pet puta više interneta u One mreži

Dodajte komentar

Računaj na 5x više interneta u One mreži. Ova poruka namijenjena svim One postpaid korisnicima donosi neodoljiv poziv zbog koga opušteno surfovanje internetom postaje obećanje.

Ponuda 5x više interneta namijenjena je lojalnim korisnicima koji žele da produže svoj ugovor ili da kupe telefon na rate, ali i korisnike koji tek postaju dio One mreže.

„Uz promociju 5x više interneta naši korisnici ne moraju da brinu o tome da li imaju dovoljno interneta za sve svoje online aktivnosti u nacionalnom saobraćaju. Ukoliko imaju dilemu koji paket da odaberu, dovoljno je da posjete naš sajt 1.me gdje će im naši operateri putem One Live Chata u roku od minut razriješiti sve nedoumice. Ukoliko pak požele da promijene telefon, čekamo ih u našim poslovnicama ili na webshopu”, kazao je Brano Đurović, komercijalni direktor kompanije One.

5X više za svaki tarifni paket podrazumijeva još interneta. Tako na primjer uz Total 10+ koji inače sadrži neograničene minute i SMS-ove, nova ponuda donosi 50GB za sve što korisnici zamisle online i još dodatnih 50GB za opušteno vrijeme na društvenim mrežama, Viber-u i Whatsapp-u. Ukoliko je upravo ovaj tarifni paket njihov odabir, telefoni koji savršeno zaokružuju ponudu su Samsung Galaxy A13, Xiaomi Redmi Note 11 Pro 5G i Vivo Y76 5G.

Ponuda važi uz kupovinu telefona na rate i ugovornu obavezu od 12 ili 24 mjeseca, kao i bez kupovine telefona uz ugovornu obavezu na 24 mjeseca.

Više detalja možete saznati OVDJE

Podijeli ovaj članak
Ostavite komentar

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *