Sezona počinje u martu: U Palmon bay stižu Njemci

Dodajte komentar

Nakon četvoromjesečne pauze, hotel Palmon Bay u Igalu trebalo bi da bude otvoren 25. marta, a prvi gosti biće sa njemačkog tržišta. Predsjednik Borda direktora kompanije Primorje hotels & restaurants, u sklopu koje posluje hotel, Božidar Draganić je, ponovo demantovao pojedine navode da je hotelsko zdanje prodato:

“Ta informacija nije tačna, jer kad se kaže da je “prodato”, to uglavnom znači da su “prodate sobe”, odnosno aranžmani, a mi očekujemo grupu njemačkih turista ovog puta. Prva grupa stiže krajem marta, početkom aprila, hotel otvaramo 25. ili 26. marta, a dan-dva nakon toga očekujemo i prvu grupu njemačkih turista njih oko 250, zbog čega smo zaista veoma zadovoljni”, kazao je za Radio Jadran Draganić.

Osim njemačkih, u hotelu će se do sezone smjenjivati i domaći turisti, ali i oni iz zemalja regiona – Srbije, Bosne i Hercegovine, kao i gosti sa ruskog tržišta, što znači da bi već u prvoj sedmici otvaranja u hotelu trebalo da bude oko 400 gostiju.

Iako je impozantno “podmlađeno” hotelsko zdranje otvoreno tek 2015. u kompaniji Primorje su već ove zime donijeli odluku da objekat privremeno zatvore, ponovo radi poboljšanja usluga. Riječ je o objektu visoke kategorije sa 4 zvjezdice, pa je taj nivo potrebno redovno održavati. Radovi izvedeni proteklih mjeseci vrijedni su nekoliko stotina hiljada eura:

“Uradili smo novi objekat na plaži kao event-centar, mjesto za kongrese, konferencije ili neke druge prilike. U njegovo osposobljavanje uložili smo oko 200 hiljada eura, a očekujemo da će radovi biti okončani za desetak dana. Pored toga, “osposobili” smo još 15 soba u prizemlju hotela, koje ranije nijesu bile u funkciji. Inovirali smo usluge u spa centru, a obnovili smo zeleni fond na otvorenoj terasi na V spratu”, precizirao je Draganić.

Podsjetićemo da je hotel Palmon Bay otvoren 10. jula 2015. Zdanje je otvorio tadašnji ministar održivog razvoja i turizma Branimir Gvozdenović i najstarija menadžerka nekadašnjeg hotela, Gordana Durutović.

Izvor: Radio Jadran

Podijeli ovaj članak
Ostavite komentar

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *