Societe Generale banka nudi povoljnije gotovinske kredite Respekt i Freš keš

Societe Generale banka Montenegro nudi po mnogo povoljnijim uslovima gotovinske kredite Respekt i Freš keš.

Respekt krediti su namijenjeni penzionerima Fonda PIO koji svoju penziju primaju preko računa u Societe General banci Montenegro. Penzioneri starosti do 75 godina mogu podići kredite u iznosu i do 10.000 eura, sa značajno nižom kamatnom stopom i mnogo dužim rokom otplate, do 10 godina, bez žiranata. Respekt kredite mogu podići i uz polisu životnog osiguranja, za koju mogu aplicirati u svakoj od ekspozitura banke.

Penzioneri koji uzmu kredit veći od 2.000€ sa životnim osiguranjem u Societe Generale banci Montenegro, dobiće i poklon – mobilni telefon GT-E1200 Samsung i SIM karticu sa četiri eura kredita.

Freš keš krediti su namijenjeni svima koji ostvaruju redovne prihode iz stalnog radnog odnosa ili penzije za period od minimum šest mjeseci. Kredite u iznosima do 8 000 eura, mogu otplatiti za osam godina, sa mjesečnom ratom od 117 eura.

Freš keš krediti namijenjeni za školovanje imaju još nižu kamatnu stopu, a polovina sume se može iskoristiti za sve ostale troškove školovanja, od plaćanja doma do džeparca.

Slični Članci