Na konferenciji 200 privrednika

Dodajte komentar

Na međunarodnoj konferenciji Ekonomija Crne Gore – Saradnjom do prosperiteta, koja će biti održana danas i sjutra u hotelu Splendid, učestvovaće 200 privrednika i najznačajnije ličnosti iz zemlje i inostranstva, najavljeno je iz Privredne komore.

Iz PKCG su kazali da će konferenciju pratiti oko 50 medija, a programom je predviđeno da se kroz dvodnevni rad na panelima obuhvati niz aktuelnih, razvojnih ekonomskih pitanja Crne Gore i Balkana.

[widgets_on_pages id=”Baner”]

Uvodno izlaganje danas će imati predsjednik Vlade Milo Đukanović, a specijalni gost je bivši hrvatski predsjednik Stjepan Mesić, koji će govoriti sjutra.

Uvodničari na panelima biće ministri, univerzitetski profesori, predstavnici međunarodnih institucija i studenti, prenosi portal rtcg.me.

Na panelu o osnaživanju postojećih veza zemalja Balkana potpredsjednik Vlade i ministar vanjskih poslova i evropskih integracija, Igor Lukšić govoriće o daljoj integraciji balkanskih zemalja (G6).

O stabilnosti bankarskog i finansijskog sistema govoriće ministar finansija Radoje Žugić, a o poreskom sistemu i uticaju na ekonomije regiona direktor crnogorske Poreske uprave Milan Lakićević.

Podijeli ovaj članak
Ostavite komentar

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *