NAGRADNA IGRA PORTALA BANKAR.ME: Podijeljene karte za pozorišne predstave

Portal Bankar.me i Teatar mladih nagradili su dva najbrža čitaoca portala kartama za predstave “Lista za ljubav” i “Čorba od kanarinca” koje se igraju večeras i sjutra veče u KICu “Budo Tomović”, sceni Dodest, u 20h.

  • “Lista za ljubav” – Tanja Đukić
  • “Čorba od kanarinca” – Ivana Tripunović

 

Petak, 18.10, Dodest, 20hKomedija “Lista za ljubav” otkriva šta se dogodi kada dva muškarca Bil i Leon upadnu u zamku zvanu Justine – idealna partnerka java ili san?!Predstava je nastala po tekstu poznatog kanadskog pisca Norma Fostera, igraju Dragana Daca Dabović, Goran Slavić i Branko Ilić.”Lista za ljubav” je premijerno izvedena 27. februara u Hercegnovskom pozorištu, nastala je u produkciji Teatra mladih, Hercegnovskog pozorišta i Herceg festa.
Subota, 19.10. Dodest, 20h“Čorba od kanarinca” nježno i surovo vodi kroz emotivne i egzistencijalne probleme jednog ljubavnog para. Dvoje mladih ljudi, Jelena i Mihailo će pokušati da isprobaju brak. Nastaće duhovita, topla i emotivna priča o ljubavi i životu.Tekst je napisao Miloš Radović, a igraju Branka Femić i Branko Ilić. “Čorba od kanarinca” je u svom dosadašnjem trajanju odigrana preko stotinu puta.Produkcija Teatra mladih i KICa Budo Tomović.

Prva dva čitaoca, koji danas u 14h pošalju mail na [email protected] postaće dobitnici po dvije karte za predstavu po izboru.

U naslovu mail-a napisati naziv predstave, a u tekstu svoje ime i prezime i broj telefona.

Slični Članci