Magenta ponedeljak: Sjutra počinje nagradna igra Telekoma!

Do 8. jula u Telekom ME aplikaciji svakog ponedjeljka ogrebi i osvoji peškire za plažu, slušalice, vrijedne vaučere za trgovinu … 

  • Magenta ponedeljak: Sjutra počinje nagradna igra Telekoma!
  • Vodimo te u Brisel na koncert PINK!

Magenta ponedeljak, nagradna igra Telekoma obećava zabavan početak sedmice i vrijedne nagrade!

Korisnici TelekomME aplikacije, koji sjutra u okviru Magenta Moments programa „ogrebu grebalicu“ direktno se kvalifikuju za učešće u izvlačenju za glavnu nagradu – putovanje u Brisel na koncert PINK.
Ime dobitnika/dobitnice biće poznato već u utorak, 14. maja, i objavljeno na zvaničnoj stranici kompanije. Nagrada uključuje avionske karte i dva noćenja za dvije osobe u hotelu sa četiri zvjezdice u Briselu, u periodu od 13 do 15. jula. Dodatni motiv za učešće je i sadržaj VIP paketa koji dodjeljujemo:

Gold Circle Standing karte;
Prioritetni raniji ulazak, da bi se obezbijedilo mjesto pored bine;
VIP propusnica i karta, kolekcionarska (nisu prodaji);
VIP poklon paket …

Nagradna igra će trajati do 8. jula, a osim glavne nagrade, korisnici TelekomME aplikacije svakog ponedjeljka mogu očekivati iznenađenja i poklone. Da bi učestvovali u nagradnoj igri, potrebno je da korisnici svih postpejd, pripejd i fiksnih usluga Telekoma, koji su svoje servise ubacili u Telekom ME aplikaciju, ponedjeljkom pristupe Magenta Moments programu i „ogrebu“ neku od nagrada ili osvoje dodatna srca. Za učešće je potrebno 50 Magenta Moments srca, a ukoliko korisnik ne osvoji neku od dnevnih nagrada, svakako poklanjamo 100 srca, koja se mogu razmijeniti za brojne popuste i benefite.

Magenta ponedeljak tokom devet narednih sedmica poklanja:

Peškire za plažu x 20;

Slušalice x 10;

Multicom i BAR-KOD shop vaučere;

Bioskopske karte 2×2;

Magenta srca 1000;

Magenta srca 5×500.

Program Magenta Moments je dostupan na poslednjim verzijama aplikacije, zbog čega je neophodno, ukoliko već niste, da ažurirate vašu Telekom ME aplikaciju. Detaljnije  informacije potražite na linku .

Podijeli ovaj članak