Javna rasprava o Strategiji razvoja mikro, malih i srednjih preduzeća

Dodajte komentar

Nacrt strategije za razvoj mikro, malih i srednjih preduzeća u Crnoj Gori do 2026. godine od juče je na javnoj raspravi, objavilo je Ministarstvo ekonomskog razvoja i turizma.

Zainteresovani su u mogućnosti da do 22. maja postave pitanja nadležnima o ovom dokumentu i pratećem Akcionom planu putem internet stranice Ministarstva ekonomskog razvoja i turizma.

Dio javne rasprave je i tribina koja će biti održana 8. maja u Prvirednoj komori Crne Gore (PKCG) od 11 sati.

“Primjedbe, predlozi i sugestije dostavljaju se Ministarstvu ekonomskog razvoja i turizma, Direktorat za unapređenje konkurentnosti, pisanim putem na arhivu Ministarstva radnim danima od 8 do 13 sati, poštom na adresu Rimski trg 46, Podgorica ili elektronski na mail: [email protected] i [email protected], na Obrascu 4: „Primjedbe, predlozi i sugestije“, koji je sastavni dio Uredbe o izboru predstavnika nevladinih organizacija u radna tijela organa državne uprave i sprovođenju javne rasprave u pripremi zakona i strategija”, stoji u pozivu za javnu raspravu.

Strategija bi trebalo da definiše razvoj preduzeća u kojima, prema dostupnim podacima, radi 99 odsto zaposlenih u Crnoj Gori.

Podijeli ovaj članak
Ostavite komentar

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *